Erhverv | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png

VI LEVERER MØBLER TIL VIRKSOMHEDER, DER ØNSKER AT GIVE DERES INDRETNING ET UNIKT LOOK.

Hos Møbelstrøm har du mulighed for at få custom made møbler, så vi kan være sikre på det passer perfekt ind i din virksomhed og ikke ligner enhver andens møbel. Med et møbel fra Møbelstrøm er du garanteret et produkt af højeste kvalitet og et helt unikt look.

Vi kommer gerne ud til jer og tager en snak om mulighederne. I er selvfølgelig også mere end velkommen i vores værksted, til en rundvisning vedrørende de mange forskellige materialer og produkter vi har til udstilling.

REFERENCE #1

Boom burger - Vesterbro Aalborg


Hos Boom burger i Aalborg, resturede vi hele deres butik mere eller mindre.
De ønskede sig et råt og naturligt look, så vi gik i gang med blandt andet at tegne en helt ny disk til dem plus nogle rustikke borde i vinduerne, så der kunne være plads til flere kunder.

Den store planke til deres nye disk er lavet af en massiv egetræsplanke som med sin unikke struktur og naturlige kanter passede perfekt ind i det rå og naturlige look.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt