10 (uundværlige) gaveideer til indflyttergave | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42 (1)

10 (uundværlige) gaveideer til barnet der flytter hjemmefra

Har du stadig ikke fundet ud af hvad du skal give din datter/søn i indflyttergave, som elsker indretning og møbler.  Her får du 17 gaveideer, som du alle kan købe lige her på Møbelstrøm.dk

Læs også vores artikel gaveideer til mors dag her.


1. Reol med 4 hylder

Hvorfor er denne reol god som indflytter gave, jo det er den fordi den med sine 4 hylder, giver super meget opbevaringsplads i rummet. Og hvem vil ikke blive glad for sådan en fantastisk reol i gave. 

Og så kan den custom laves, så den passer lige til ham/hende.

Læs mere om reolen lige her

 

 

ewf433.jpg

2. Nordisk TV-bord

Elsker du træmøbler? Det gør vi her ved Møbelstrøm, og her ser du et flot lavt TV-bord af det altid velkendte douglas træ. Dette er et moderne dansk designet TV-bord, med et strejf af retro, som man kan se på dets afrundede hjørner, der gør at man bliver glad, bare ved at se på den. TV-bordet kommer med gode opbevaringsmuligheder. 

Se Tv-bordet lige her

image00099.jpeg

3. Plankebord 6/personer

Smukt nordisk plankebord, der er lavet ud af massive douglas planker, der med sit smukke åre mønster skaber et helt unikt look.

Se plankebordet lige her

dedew.jpg

4. Smalt plankebord 4/personer

Smalt plankebord der passer perfekt, til det mindre køkken eller den lille lejlighed. Dette plankebord er designet sådan det ikke er særlig bredt, det er 60 cm bredt.

Se mere til bordet lige her

fdeqfew.jpg

5. Loke spisebordsstolen

Loke er en stilren spisebords-stol, med smukke detaljer i syningen og sorte pulverlakerede ben. Denne fantastiske stol, passer perfekt ind i alle hjem.

Se mere til denne stol lige herdwqdwq.jpg

6. Dana knagerække

Rustik knagerække fremstillet i jern i farven sort. Denne Dana knagerække måler L40xB5xH9 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert også en, som passer til netop dig og dit behov. Så pift din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op, med en flot og funktionel knagerække.

Se knagerækken lige her

ewfew.jpg

7. Auria lanterne

Håndlavet lanterne fremstillet af glas og jern i farverne transparent og lys guld. Lanternen måler L15,5xB15,5xH24,5 cm. Den rustikke Auria lanterne sætter hyggen i højsædet på de mørke aftener, når stearinlysets flamme spejler sig smukt i lanternen og den dermed indfanger en helt speciel stemning, som skaber ro og harmoni.

Se Lanternen lige her

wqd32.jpg

8. Clotilde ur sort

Tidløst ur fremstillet af stål i farven sort. Hold øje med tiden med dette Clotilde ur, som måler L51xB6xH57 cm. Uret er dekorativt og praktisk og vil give din indretning et personligt og trendy udtryk. Tiden er vigtig for os alle, så hvorfor ikke lade tiden pynte i din boligindretning? Den perfekte gave til indflytter festen.

Se mere til uret lige her

wqdwq.jpg

9. Roisin æske sæt sort

Flot æske sæt bestående af 3 æsker, fremstillet af bambus i farven sort. Dette æske sæt måler . Det fine Roisin æske sæt har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges i alle hjemmets rum.

Se mere til sættet lige her

dwdq.jpg

10. BOT bordlampen

BOT lampen er perfekt hjemme på et skrivebord eller bord eller endda på gulvet med det bevægelige hoved, som betyder, at du kan fokusere lyset præcis, hvor du har brug for det. Kombinationen af ​​træ og metal giver stykket et strejf af varme, men giver lampen et trendy industrielt udseende. Så hvad enten du ønsker at supplere en eksisterende skandinavisk stil eller vil føje en hyggelig touch, er denne lampe den perfekte tilsætning til den nye lejlighed.

Se mere til lampen lige her

wqdwq.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt