3 elegante rundborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Olu Gbadebo H0 M6 Llo U Unsplash

3 smukke rundborde

For nogle mennesker er det bare bedre med et rundbord. Med et rundbord som spisebord i hjemmet, kan du være sikker på nærhed og nærkontakt under aftensmaden. Og du vil opleve en helt anden stemning rundt om bordet, fordi i simpelhen sidder tættere på hinanden og kan skabe en bedre stemning rundt om bordet.

Før du vælger et nyt rundbord, er der dog nogle forskellige ting, du bør overveje inden køb. For det er vigtigt, at et rundbord skaber en god harmoni i rummet, hvor du kan holde ud at sidde i lang tid ad gangen.

Herunder giver jeg dig derfor en liste med vores 3 mest elegante rundborde.

Læs også vores blogindlæg få mere bordplads med et rundbord her.


1. KARLSTAD

Smart rundt spisebord Ø100 cm. En af fordelene ved et rundt spisebord er, at det fylder mindre end de traditionelle spiseborde og derfor er det også et oplagt valg til for eksempel det lille køkken eller den lidt mindre stue eller sommerhuset.

Dette spisebord er med hvid laminat overflade, massive egetræsben og synlige krydsfiner kanter.

Det giver et utroligt flot spil at kunne se årer på træet med den slidstærke laminat ovenpå og et rundt bord er altid smukt.

Pris: 3995,95 kr

 

Rundborde
fewfe.jpg

2. BAMBLE

Spisebord røget eg Ø100 cm. Model Bamble.

Model Bamble er fremstillet i massiv eg som har fået røget ege farve og massive egetræsben.

Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot og et spisebord som passer ind i de fleste hjem. Et rundt bord bliver hurtigt et naturligt centrum i hjemmet.

Et spisebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Mål: Ø 100 cm  Højde: 72 cm

Træ er et naturmateriale, og et skrivebord af massiv træ vil altid være unik. Åre tegninger og knaster er en del af træets natur, og derfor vil der ikke være to spiseborde.

Pris: 4995 kr

 

Rundborde
fewf.jpg

3. METZ

Rundt sofabord, massiv eg.

Tidløs og flot sofabord. Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot og et sofabord som passer ind i de fleste hjem.

Mål: Ø 100 cm

Højde: 51 cm

Pris: 3995 kr


 

Rundborde
f4fwe.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt