3 bud på hyggelig indretning af stuen på budget | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Israa Hilles 0Ziuqweyp I Unsplash Fotor

6 gode bud på hyggelig indretning af stuen på budget

At give stuen et nyt look behøver ikke altid at være en dyr fornøjelse, hvis du vælger ikke at gå efter dyre designer møbler men i stedet kigger markedet igennem så vil du kunne finde nogle ligende modeller som passer til indretning af stuen på budget. Det vil ikke være nok kun at gå i en butik når du skal købe møbler på budget, vi anbefaler derfor man beslutter sig for hvilket butikker du skal ind i inden du tager hjemmefra. Jeg guider dig så du kan indrette din stue uden at sprænge budgettet.

1: Se efter andre muligheder end designer møbler

De fleste af os elsker designer møbler, men de er ikke ligefrem billige og de er helt sikkert ikke budgetvenlige. Du skal derfor kigge efter andre alternativer fx andre mærker der findes mange vellignende modeller på markedet, og på den måde kan du dit hjem helt som du vil have det også på budget.

2: Giv din væg nyt liv og få et nyt look i hjemmet

Jeg er helt vild med at lave en kedelig hvid væg om til en smuk træ væg, det giver et helt andet eksklusivt look i boligen og det er noget alle ikke har, og så er det til at betale så du ikke sprænger budgettet. Møbelstrøm.dk har 5 forskellige træ look du kan vælge i mellem hvis du har en kedelig væg du du vil gøre spændende igen.

Du kan også vælge at investere i nogle plakater til væggen, plakater er utrolig gode hvis du har en meget stor væg, 2 store plakater kan nemt fylde en stor væg ud og ændre rummets udtryk.

Der er rigtig mange forskellige steder at finde plakater, men kun få gode steder at handle derfor for du en lille bonus. super sted at handle plakater: https://sohu-shop.dk/shop/frontpage.html

3. Indret dit hjem med spejle

Et spejl i sin indretning er en alternativ og billig løsning i forhold til dyr kunst på væggen. Jeg syntes personligt at et smukt spejl på væggen kan give rummet den sidste prik over i, det kan dog være svært at finde et spejl på budget, derfor anbefaler vi man kigger på nettet da der er mange flere muligheder tilgængeligt.

Læs også vores artikel billige møbler til lejligheden til din nye start her.

gref43f34.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt