3 ergonomiske kontorstole til kontoret | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Benjamin Child Gwe0dlvd9e0 Unsplash

3 ergonomiske kontorstole til kontoret

asq.jpg

Guide til 3 gode ergonomiske kontorstole


Når du skal ud og vælge en ny kontorstol til kontoret, er der rigtig mange forskellige valgmuligheder at vælge i mellem, derfor kan det være utrolig svært at vælge hvilken det skal være, i denne guide vil jeg give dig 3 rigtig gode muligheder til din nye kontorstol. Vi kan dog ikke give dig en kontorstol som helt sikkert er god for dig, hvad der er bedst for dig er nemlig en subjektiv mening. 

En kontorstol skal både være utrolig behagelig at sidde på, men også være smuk at se på, det er en rigtig svær kombi og finde da der er så utrolig mange gode kontorstole derude.

Hvorfor er det godt at købe en kontorstol der kan dreje?

Det er vigtigt du køber en kontorstol der kan bevæge sig, så den er ergonomisk. Hvis du vælger at købe en normal stol til kontoret vil du hurtigt opdage at du har brug for at bevæge dig.

Menneskekroppen er bygget til at bevæge sig også frem og tilbage, den er ikke bygget til at sidde stille. På en arbejdsdag anbefaler vi at man ændre arbejdsstilling minimum 10 gange dagligt, du skal derfor huske at købe en kontorstol som kan:

1. Justere højden

2. Justere ryglænet

3. Justere armlænet

Herunder kan du se de 3 gode kontorstole vi kan anbefale.

Læs også vores artikel kontorets 3 must haves her.

fewf4f.jpg

OSAKA Kontorstol 

Ergonomi på alle niveauer med denne OSAKA kontorsstol! Dens flere justeringsmuligheder (armlæn, lændebøjle, nakkestøtte, ryglængde osv.) Gør den til en perfekt stol til intensiv kontorbrug og uanset din kropstype. Desuden vil dets yderst tekniske udseende passe til ethvert billedbevidst firma! En bedst sælger til professionelle!

Højde: 133 cm

Bredde: 77 cm

Armlæn: 16-27 cm

Materiale: Læder

Pris: 3699 kr 

dwqd3.jpg

TEPPER Kontorstol

TEPPER er et mesterværk af moderne design til en overkommelig pris. Det er en kontorstol, der tilbyder uovertruffen hold og komfort, men er også yderst attraktiv i udseende. Med sit multifunktions justering system kan du nemt finde din ideelle position, hvilket gør de lange arbejdstimer mere behagelige. TEPPER kontorstol er perfekt til mødelokalet, eller kan bruges i kombination med en af ​​vores storslåede skriveborde. Du vil bestemt ikke fortryde dit valg.

Højde: 111 cm

Bredde: 68 cm

Armlæn: 18-24 cm Justerbar

Materiale: Textil

Pris: 3199 kr 

fewf43.jpg

UTAH Kontorstol 

Et godt middel mellem æstetik og komfort, UTAH kontorstol tilbyder eksemplarisk støtte. Tilbyder et uforligneligt forhold mellem kvalitet og pris, det er udstyret med tømmerstøtte, armlæn og sæde, alle højde justerbar.

Højde: 133 cm

Bredde: 70 cm

Armlæn: 18-26 cm Justerbar

Materiale: Textil

Pris: 1899 kr 

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt