3 smarte bordstel til sofabordet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Nathan Fertig Fbxuxp57em0 Unsplash

3 smarte bordstel til sofabordet

Hvad skal du overveje, når du skal have nye bordben til sofabordet 

Bordbenende, eller bordstellet som det også tit kaldes, er en vigtig del af et sofabord, både udseendemæssigt og funktionsmæssigt, og man bør derfor gøre sig nøje overvejelser om både hvilket udtryk man ønsker, og hvilke funktioner de forskellige typer af ben og stel byder på. Det er nemlig langt fra uden betydning for hverken det endelige udtryk eller for funktionaliteten, hvordan benene er udformet, da de for de flestes vedkommende skal kunne langt mere end bare at bære bordpladen.

Udtryk

Det første, og ofte det eneste, mange tænker på, når de skal vælge bordben til deres nye sofabord, er designet - Hvilket udtryk bordet slutteligt får med de forskellige valgmuligheder, man har. Og det er da heller ikke ligegyldigt for det endelige udtryk, om man vælger de klassiske hjørneben, et bombastisk håndbygget træstel i samme træsort som pladen, et florlet, spinkelt og nærmeste svævende hvidt stel, eller et trendy og grafisk, sortmalet stålstel. Heldigvis er fordelen ved ikke at bygge bordpladen og stellet sammen, at man løbende kan skifte stellet ud sammen med den øvrige indretning i hjemmet, ligesom man også let selv kan ændre udtrykket på et massivt sofabord igen og igen, ved at slibe, oliere, lakere, når man trænger til forandring og ønsker et helt andet udtryk.

Styrke

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at bordstellet til sofabordet kan bære mere end pladen alene. Nogle bordben og bordstel kan klare flere tusinde kilo, mens andre er angivet til max at bære 200. De færreste sofaborde vejer over 40 kg., men hvis dit bord potentielt skal kunne holde til en flok børnehavebørn, der leger ”Jorden er giftig”, eller til et par dansende teenagere, er det en god idé på forhånd at sikre sig, at stellet ikke blot er stabilt, men også at det ikke giver efter ved den vægtpåvirkning på bordet kan ske at blive udsat for, ud over det man måske betragter som dagligdagsbrug.

Funktionalitet i hjemmet

Når du skal vælge stel eller bordben til dit sofabord, er det vigtigt, at du så vidt muligt gør dig nogle overvejelser, om hvor benene bør befinde sig i forhold til jeres nuværende og fremtidige behov og ønsker. Her skal man overveje hvor benene eller stellet skal placeres og hvor meget de enkelte muligheder fylder, hvilken form de har, og om man f.eks. har eller i fremtiden kan få behov for, at der kan stå en stol eller to for bordenden?

Jeg håber, at du kunne bruge disse gode råd, og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med at vælge det helt rigtige stel eller de helt rigtige ben til dit plankebord.

Husk at vi også kan lave dit plankebord efter mål!

Custom made
IMG_20190210_151936.jpg

Se vores 3 mest solgte bordstel til sofaborde her.

Skrå cafe bordstel

Bordstel / Sort / Metal

0,00 kr.

Lige ben

Bordstel / Sort / Metal

699,00 kr.

X ben

Bordstel / Sort / Metal

0,00 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt