4 smarte nordiske hylder | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Edgar Castrejon Cx8ooha2yla Unsplash

4 smarte nordiske hylder

Hylder er dekorative og funktionelle, og de giver personlighed og dimensioner til et rum. Vi har et udvalg af lækre, eksklusive eksemplarer, uanset om du går efter rustik, charme eller rene, moderne linjer. Hvad du stiller på dem giver personlighed, men hylderne er også vigtige i sig selv. De skal passe til det, du ønsker at sætte på dem, og de skal skabe sammenhæng til resten af rummet. Derfor er vores sortiment meget varieret, både i stil, materialer og funktionalitet.

Hylder er perfekte til opbevaring eller udstilling af dine ting. De kan bruges i alle rum og hjælper dig med at få mest muligt ud af pladsen i dit hjem.

En hylde er også en vigtig del af indretningen i hjemmets rum. De kan både være dekorative i sig selv eller give plads til alt fra interiør til bøger, så du kan sætte et personligt præg på hjemmets vægge.

Jeg har kigget hele vores sortiment igennem og håndplukket en række spændende hylder i flot design, som jeg vil anbefale dig at du kigger nærmere på. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Læs også vores artikel hylder efter mål her.

Hylder
ewf.jpg

1. Auria hylde i lys guld

Stilfuld hylde med rustik touch, fremstillet af jern og glas i farven lys guld. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og det industrielle look giver denne Auria hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Hylden måler L20xB8xH21 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Se pris og mere til hylden lige her:

Hylder
ewf4.jpg

2. Deponia hylde I sort

Stilfuld hylde med rustik touch, fremstillet af stål i farven sort. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og det industrielle look giver denne Deponia hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Hylden måler L47xB18xH53 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Se pris og mere til hylden lige her:

Hylder
2.jpg

3. Emiko Hylde i brun

Håndlavet brun hylde i bæredygtigt mangotræ fra Lene Bjerre. Denne Emiko hylde måler L80xB15xH80 cm. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Hylden er tidløs, rustik og moderne og er samtidig funktionel og let tilgængelig.

Se pris og mere til produktet lige her:

Hylder
d32.jpg

4. Lynn hylde i mørk grå

Stilfuld hylde med guldbeslag fremstillet af mdf, fyrretræ og jern i farverne grå og lys guld. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og de flotte gyldne beslag giver denne Lynn hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Den eksklusive hylde måler L80xB20xH52 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Se pris og mere til produktet lige her:

Hylder
43.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt