5 smarte rulleborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

5 smarte rulleborde

Et rullebord er et møbel du faktisk kan bruge til næsten alting. Lige fra praktiske opgaver til dekorativ indretning. Du kan bruge rullebordet som et rullende sofabord eller til opbevaring af din spiritus. Du kan også bruge bordet i soveværelset, stuen, badeværelses eller kontoret til opbevaring af ting.

Et rullebord kan især være en fordel at have i køkkenet, du kan bruge det til at serverer din lærke mad, eller til opbevaring af madvare, der ikke skal stå på køl.

Rul ned af siden og se de 5 rulleborde jeg anbefaler:

Læs også vores artikel nye borde på shoppen her.

1. Depot rullebord sort

Smukt sort rullebord i maskulint og industrielt design. Dette tidløse Depot rullebord er fremstillet i jern og måler L96xB52xH86 cm. Rullebordet er maskulinitet og eksklusivitet i bedste sammenspil. Det er kreativitet, godt håndværk og unikt design ud over det sædvanlige. Rullebordet er tidløst, men alligevel moderne og samtidig så funktionel og let tilgængelig, at det med fordele kan bruges i alle hjemmets rum.

Pris: 2999 kr

 

Rulleborde
qd32.jpg

2. Nara rullebord guld

Håndlavet blå og lys guld rullebord i jern. Rullebordet måler L60xB60xH67xØ60 cm. Dette blå og lys guld Nara rullebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære. Bordet har hjul og bakkerne kan fjernes, hvilket gør rullebordet yderst praktisk. Brug det eventuelt til dekoration af dine yndlingsgenstande, eller brug det til opbevaring af flasker, karafler og glas.

Pris: 2699 kr

Rulleborde
dwqd3.jpg

3. Depot rullebord sølvgrå

Håndlavet sølvgrå rullebord i jern og glas. Rullebordet måler L75xB41xH88 cm. Dette sølvgrå Depot rullebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære. Bordet har hjul, hvilket gør det yderst praktisk. Brug det eventuelt til dekoration af dine yndlingsgenstande, eller brug det til opbevaring af flasker, karafler og glas.

Pris: 2999 kr

Rulleborde
efew.jpg

4. Depot rullebord lys guld

Håndlavet lys guld rullebord i jern og glas. Rullebordet måler L60xB45xH90 cm. Dette lys guld Depot rullebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære. Bordet har hjul, hvilket gør det yderst praktisk. Brug det eventuelt til dekoration af dine yndlingsgenstande, eller brug det til opbevaring af flasker, karafler og glas.

Pris: 2499 kr

Rulleborde
fewf.jpg

5. Depot rullebord sort

Håndlavet sort rullebord i jern og glas. Rullebordet måler L60xB45xH90 cm. Dette sorte Depot rullebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære. Bordet har hjul, hvilket gør det yderst praktisk. Brug det eventuelt til dekoration af dine yndlingsgenstande, eller brug det til opbevaring af flasker, karafler og glas.

Pris: 2499 kr


Rulleborde
depot-rullebord-sort.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt