7 elegante spiseborde til hjemmet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Deborah Cortelazzi Grequcuxqli Unsplash

7 elegante spiseborde til hjemmet

Invitere du tit venner og familie på hyggelige middagsselskaber? Så skal der også være plads til alle dine gæster omkring dit elegante spisebord. 

Det moderne spisebord 
Hvis du leder efter noget andet end det klassiske træbord, så er der masser af nyheder i spændende materialer som linoleum, kork, bambus. 
Her får du både smukke, unikke farver og strukturer i de flotte naturmaterialer, samt en bordplade, der ikke er så sart, som så mange træsorter kan være.

Det rustikke spisebord
Det rustikke spisebord i massivt træ er uden tvivl en drøm for mange, men det kræver også en spisestue af en vis størrelse. Jeg vil derfor anbefale dig at gå efter et bord med udtræksplader. 
Husk dog altid, at dine udtræksplader ikke vil få samme slitage som resten af bordet, det kan derfor være en god idé med lidt ekstra pleje til resten af bordet, så bordet fremstår så ensartet over det hele som muligt, når pladerne er i. 

Det runde spisebord 
Hvis du går efter det runde spisebord, vil det helt naturligt med tiden blive spisestuens midtpunkt. Det runde spisebord vil passe godt ind i en mindre spisestue, hvor du måske ikke har plads til et uanet antal gæster. Men til gengæld er dine gæster garanteret hygge, og nærvær når i samles til aftensmad.
Uanset hvilket spisebord du vælger, så husk altid, at dine spisebordsstole skal passe til dit spisebord, både i højden men også i stilen, og her kan du vælge stole, hvor benene matcher til bordbenene for  at få et stilrent look.

Læs også vores artikel moderne spiseborde til boligen her.

1. Moss spisebord

Dette spisebord er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Model Moss er fremstillet i massiv eg og massive egeben med flot udskåret detalje.

Et smart og anderledes spisebord, som helt sikkert vil vække opsigt.  Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot.

Mål:

Længde: 160 cm

Bredde: 80 cm

Højde: 73 cm

Bordet er behandlet med hvidtonet sæbe, men ønsker du en overfladebehandling i form af klar olie i stedet tilføjes dette blot i kommentarfeltet ved bestilling.

Pris: 7995 kr

Se mere til bordet lige her: 

 

Spiseborde
qd32.jpg

2. Oslo spisebord

Dette spisebord er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Model Oslo er fremstillet i massiv eg og massive ben som er sort/lyse eg med flotte udskårede detaljer.

Et flot og anderledes spisebord, som helt sikkert vil vække opsigt.  Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot.

Mål:

Længde: 160 cm

Bredde: 80 cm

Højde: 73 cm

Overfladebehandling af toppladen: Hvidtonet sæbe.

Dette Oslo spisebord kan også leveres ubehandlet eller med klar olie hvis du ønsker det. Skriv det blot i kommentarfeltet ved bestillingen.

Pris: 8495 kr

Se mere til spisebordet lige her:

 

Spiseborde
wqd32.jpg

3. Skien spisebord

Skien spisebordet er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Model Skien er fremstillet i sort højtrykslaminat og massiv ege ben med flot udskåret detalje.

Et smart og anderledes spisebord, som helt sikkert vil vække opsigt.  Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot.

Mål:

Længde: 160 cm

Bredde: 80 cm

Højde: 73 cm

Pris: 8395 kr 

Se mere til spisebordet lige her:

Spiseborde
wqd32.jpg (1)

4. Sandefjord spisebord

Spisebordet er fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og MDF plader uden skarpe kanter og kraftige massive egetræsben. De skrå ben giver bordet et let og elegant udtryk.

Sandefjord spiseborde er dansk designede og produceret i Danmark. De kan tilpasses til dit hjem og dine behov og bliver derfor ordreproduceret. Leveringstiden er 4-6 uger.

Bordet er af meget høj kvalitet, og har derfor en lang levetid.

Laminatfarve = Crystal White
Ben = Massive egetræsben

Mål:
Længde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 73 cm

Leveres usamlet. Benene skal blot skrues på.

Vedligeholdelse:
Rengør med en fugtig klud og anvend kun milde rengøringsmidler.
Tør efter med en tør klud.

Pris: 8995 kr

Se mere til spisebordet lige her:

Spiseborde
wqd32.jpg (2)

5. Emiko spisebord

Håndlavet brunt bord i bæredygtigt mangotræ. Dette Emiko bord måler L200xB80xH76 cm. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Bordet er tidløst, rustikt og moderne og er samtidig funktionel og let tilgængelig.

Pris: 5999 kr 

Se mere til spisebordet lige her:

Spiseborde
d32.jpg

6. Mandisa spisebord

Håndlavet bambus bord til både indendørs- og udendørsbrug. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med dette Mandisa bord som måler L150xB80xH75 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. Inkorporer derfor et naturligt element i dit hjem eller på din terrasse, med dette eksotiske bambus bord og krydr de klassiske elementer med et naturligt møbel. Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn.

Pris: 2599 kr

Se mere til spisebordet lige her:

Spiseborde
wqd32 17.20.52.jpg

7. Norberg spisebord

Hvid spisebord med laminat top og synlige krydsfiner kanter.

Det giver et utroligt flot spil at kunne se årer på træet med den slidstærke laminat ovenpå.

Understellet er lavet i massiv eg og behandlet med hvidtonet sæbe.

Et spisebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Et smart og tidløst spisebord, som kan passe ind i de fleste hjem.

Mål:

Længde: 120 cm

Bredde: 80 cm

Højde: 73 cm

Pris: 5495 kr

Se mere til spisebordet lige her:

 

Spiseborde
qd32.jpg (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt