7 elegante spisebordsstole til spisebordet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Alex Jones V0 6Jaoojpk Unsplash

7 elegante spisebordsstole til spisebordet

Når du skal ud og investerer i nye spisebordsstole til spisebordet, så er der rigtig mange muligheder at vælge mellem på markedet, det er derfor en god ide at vide hvad du kigger efter inden du tager afsted, ellers kan du risikere at få nogle med hjem som slet ikke er dig alligevel.

Der findes rigtig mange forskellige stole som passer til forskellige spiseborde, man kan både finde spisebordsstole i plast, textil, træ, stof og mange forskellige former og farver. Derfor vil jeg anbefale dig at finde nogle spisebordstole som passer til den stil du har i hjemmet, så du er sikker på at skabe en god harmoni mellem spisebordet og spisebordsstolene.

Den sidste ting du skal beslutte dig for inden købet, er om du vil købe dine nye spisebordsstole online eller om du vil ud i forskellige butikker og kigge. Jeg anbefaler at du kigger online og finder dem du gerne vil ud og se på, da der som regel, altid er et større udvalg online og du risikere ikke at stå i kø, eller den ikke er på lager. 

Jeg siger altid til mine venner at kvalitet og pris hænger sammen, derfor skal man ikke altid tage den første og den bedste, men tit lige overveje sit valg en extra gang om det nu er den stol man virkelig gerne vil have.


Her for du listen med 7 elegante spisebordsstole til spisebordet.

Læs også vores blogindlæg bland farverne på dine spisebordsstole her.


1. TESTA


Søger du efter en out-of-the-ordinary stol med et fantastisk udseende? Du vil blive forelsket i TESTA designer stol og dens plastik shell (stærkt slidstærkt polypropylen) med elegante linjer, der passer godt til din krops form. Et elegant sæt krom metalben, robust og let, forfiner dette moderne eksempel, som byder på høj kvalitet til en skarp pris. Nem at tage sig af, TESTA moderne stol vil prale af både stolthed og hygge, i både stuen og værelset. 

Pris: 795 kr

Spisebordsstole
d3d3qd.jpg

2. STRATA

Skandinavisk design dominerer nu boligindretningstrends. STRATA-stolen er et sådant eksempel, selv om det forbliver et unikt stykke i sig selv. Det usædvanlige polypropylensæde (et slidstærkt, opløsningsmiddelfarvet plastmateriale) sidder oven på en mere traditionel ramme med bøgetræben, styrket af elegante, sortlakerede metalplader. Det er den perfekte tilsætning til enhver spisestue, køkken eller kontor. Et storslået, alsidigt stykke, der nu er tilgængeligt for alle.

Pris: 699 kr


Spisebordsstole
de.jpg

3. SITWEL

Søger du en stol med et skandinavisk udseende, der bryder kopien og indsæt standarderne til en pris, der ikke bryder banken? Vi tilbyder dig den moderne stol SITWEL, en kombination af en skal i polypropylen (et stærkt slidt plastmateriale) med elegante rene linjer og fødder i massiv bøg. SITWEL designerstolen er nem at passe på og garanterer fremragende siddepladser og tilpasser sig alle indretningstilstande, både hjemme og i mødelokalet.

Pris: 799 kr

Spisebordsstole
few.jpg

4. TOMCAT

Luxfort Spisebordsstol med blank hvidt plast sæde og egetræsstel. Denne stol udstråler masser af elegance og vil give din indretning det sidste touch, sammen med spisebordet.

Pris: 699 kr

Spisebordsstole
qwdwq.jpg

5. THOR

Thor er en moderne spisebordsstol, med et sæde af beige PU. og et sort pulverlakeret stel. Denne fantastiske stol passer perfekt ind i alle hjem.

Pris: 714 kr

Spisebordsstole
dwqdq.jpg

6. NEMO

Nemos spisebordstol med kunstlæder sæde og robuste ben i hvidolieret eg. Benene er runde, og giver stolen et rigtig flot udtryk.

Pris: 599 kr

Spisebordsstole
wqd32.jpg

7. BOHEMY

BOHEMY designerstolen udstråler varme og komfort. Patchwork-stil stofdækslet kombineret med den naturlige bøge bund giver stykket et helt unikt udseende. Og tilbyder ekstraordinær komfort. En tidløs klassiker, der aldrig går ud af mode.

Pris: 995 kr

Spisebordsstole
wqd32.jpg (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt