8 elegante pynte puder fra møbelstrøm.dk | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

D

8 elegante pynte puder fra møbelstrøm

Hos møbelstrøm.dk har vi herunder samlet 8 af de blødeste pyntepuder uanset stil. Bevæg dig ned af siden for at se alle puderne, god læsning!

Læs også vores blogindlæg 5 elegante lammeskind til boligen her.


1. Tamua

Karakteristisk sandfarvet 100% bomulds pude med quiltet mønster. Giv din sofa et nyt luksuriøst look med denne sandfarvede Tamua mønstret pyntepude, som måler L60xB60 cm. Miks eventuelt puden med andre flotte puder og frisk et hvert rum op med puder, som passer til både årstiden og humøret. Bland farver og mønstre for at skabe et mere varieret og personligt udtryk og sammensæt dine favoritpuder, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 699,95 kr

 

wwe.jpg

2. KUNIKO

Hånddekoreret karakteristisk blå 100% bomulds pude med print af en Koi fisk. Puden måler L50xB50 cm. Pudens unikke design giver plads til personlighed og leg, og åbner op for et væld af muligheder, for at gøre din indretning til et personligt paradis. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 469,95 kr

w.jpg

3. TAMIA

Håndlavet karakteristisk brun og sandfarvet pude i 70% Bomuld og 30% uld. Puden måler L45xB45 cm. Pudens unikke design giver plads til personlighed og leg, og åbner op for et væld af muligheder, for at gøre din indretning til et personligt paradis. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 499,95 kr

we.jpg

4. AYANE 

Hånddekoreret karakteristisk brun 100% bomulds pude med mønster. Giv din sofa et nyt luksuriøst look med denne mønstret brune Ayane pyntepude, som måler L50xB50 cm. Miks eventuelt puden med andre flotte puder og frisk et hvert rum op med puder, som passer til både årstiden og humøret. Bland farver og mønstre for at skabe et mere varieret og personligt udtryk og sammensæt dine favoritpuder, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 499,95 kr

ayane-pude-brun.jpg

5. RASSIA 

Karakteristisk blå 100% bomulds pude med grafisk mønster lavet af Sashiko sting, som er en gammel japansk teknik. Giv din sofa et nyt luksuriøst look med denne mønstret blå Rassia pyntepude, som måler L60xB40 cm. Miks eventuelt puden med andre flotte puder og frisk et hvert rum op med puder, som passer til både årstiden og humøret. Bland farver og mønstre for at skabe et mere varieret og personligt udtryk og sammensæt dine favoritpuder, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 499,95 kr

ewf.jpg

6. KELISSIA

Unik pude fremstillet ved hjælp af kelim vævnings teknik i 70% uld og 30% jute i farven sand. Skab liv og ændre udtrykket i hvilket som helst rum med denne Kelissia pyntepude, som måler L60xB60 cm. Med det unikke design, fungerer puden som et fantastisk element af kontrasterende karakter og sætter dermed et ganske særligt præg på hele rummet. Sammensæt dine favorit puder, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker i din stue, dit soveværelse, din entré eller lige hvor du ønsker det. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 769,95 kr 


wqdeq.jpg

7. FLORIANA 

Eksotisk og smuk pude i et blomster-design i farverne sort og koral. Puden er fremstillet af 100% bomuld og måler L60xB60 cm. Pudens tropiske og smukke design, giver plads til personlighed og leg, og åbner op for et væld af muligheder, for at gøre din indretning til et personligt sommerparadis. Floriana puden er en del af en kollektion, inspireret af et tropisk paradis, hvor hvert design er gennemført ned til mindste detalje. Mixet mellem de eksotiske sommer vibes og den minimalistiske stil i sort og sølv, sammensmelter på smukkeste vis sommerens liv på en helt ny måde - især sammenspillet herimellem er ganske essentielt for denne kollektion.

Pris: 599,95 kr

32d.jpg

8. PETRELLE

Unik pude med print af påfugle, fremstillet af 50% bomuld og 50% hør i farverne mørk rosa og sand. Ændre din indretning og bring et nyt udtryk ind i hjemmet med denne Petrelle pyntepude, som måler L60xB60 cm. Med det unikke design afspejler puden stil og modernitet. Den indfanger en helt speciel stemning, som skaber en enestående atmosfære og som giver rummet personlighed. Hos Møbelstrøm har vi et væld af puder i forskellige designs, som du kan mikse og matche på kryds og tværs. Sammensæt dine favoritter, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker i din stue, dit soveværelse, din entré eller lige hvor du ønsker det.

Pris: 799,95 kr

wd.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt