9 nordiske dekorationsbakker | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

9 nordiske dekorationsbakker

En dekorationsbakke kan være rigtig god at have i hjemmet, hvis du elsker nips og små udstilling ting. Det er en af de bedste, hvis ikke den bedste måde at fremvise sit nips på. Du kan få dekorationsbakker i alle mulige former og farver, og det kan være svært at finde de helt unikke bakker, derfor har jeg lavet denne guide med vores 9 nordiske dekorationsbakker.

Læs også vores artikel 5 smarte rulleborde her.

Lad os komme i gang!


1. Serafina dekorationsbakke antik sølv

Smuk dekorationsbakke med kogler og spejlbakke i antik sølv. Skab en magisk og fortryllende julestemning i dit hjem ved at dekorere med denne flotte Serafina dekorationsbakke. Miks med levende lys, snekugler og andet smukt julepynt, der passer til både årstiden og humøret. Dekorationsbakken måler H4xØ30 cm. og er fremstillet af polyresin og glas.

Pris: 529,95

Se mere til produktet lige her.

dq3.jpg

2. Unna dekorationsbakke råhvid

Rund håndlavet dekorationsbakke i råhvid fremstillet i keramik.. Denne Unna dekorationsbakke måler H10,5xØ48,5 cm. og kombineret med smukt pynt skabes et harmonisk og fængende samlingspunkt i dit hjem.

OBS: Denne dekorationsbakke er håndlavet og du finder derfor ikke to dekorationsbakker, som vil være helt identiske.

Pris: 1499 kr

Se mere til produktet lige her.

32.jpg

3. Marely dekorationsbakke lys guld

Stilet og håndlavet dekorationsbakke i råt design i farven lys guld fra Lene Bjerre. Dekorationsbakken måler H2xL41xW19 cm. og er fremstillet af aluminium. Skab en magisk og fortryllende julestemning i dit hjem ved at dekorere med denne flotte Marely dekorationsbakke. Miks med levende lys, kogler og andet smukt julepynt, der passer til både årstiden og humøret.

Pris: 349,95 kr

Se mere til produktet lige her.

wf4.jpg

4. Dana stage bronze

Elegant dekorationsbakke fremstillet af jern med et flot, patineret bronze finish. Stagen har et sekskantet design og måler L9,7xB9,7xH1,2 cm. Brug stagen som et smukt blikfang, uanset om du sætter den på middagsbordet, sofabordet eller i vindueskarmen og lad varmen og hyggen fra det flakkende lys, skabe en dejlig atmosfære i hele rummet.

Pris: 129,95 kr

Se mere til produktet lige her.

qd32.jpg

5. Cavenia dekorationsbakke sølv

Smuk dekorationsbakke i sølv. Skab en magisk og fortryllende julestemning i dit hjem ved at dekorere med denne flotte Cavenia dekorationsbakke. Miks med levende lys, kogler og andet smukt julepynt, der passer til både årstiden og humøret. Dekorationsbakken måler L30xB18xH2,5 cm. og er fremstillet af aluminium.

Pris: 349,95 kr

Se mere til produktet lige her.

3.jpg

6. Zilina dekorationsbakke sølv

Eksklusiv dekorationsbakke i blankt sølv. Skab en magisk og fortryllende julestemning i dit hjem ved at dekorere med denne flotte Zilina dekorationsbakke. Miks med levende lys, kogler og andet smukt julepynt, der passer til både årstiden og humøret. Dekorationsbakken måler L44,5xB22xH2,5 cm. og er fremstillet af stål.

Pris: 599,95 kr

Se mere til produktet lige her.

qd32.jpg (1)

7. Nara dekorationsbakke mørkegrøn

Håndlavet lys guld og mørkegrøn rund dekorationsbakke. Dekorationsbakken er fremstillet af jern og måler L30,5xB30,5xH1,5xØ30,5 cm. Fyld den flotte runde lys guld og mørkegrøn dekorationsbakke i jern med pynteting, brug den til dekorativ opbevaring af små nipstings eller brug den alene som en smuk pyntegenstand. OBS: Denne dekorationsbakke er håndlavet og du finder derfor ikke to dekorationsbakker, som vil være helt identiske.

Pris: 299,95 kr 

Se mere til produktet lige her.

43.jpg

8. Abigine dekorationsbakke sølv

Denne Abigine dekorationsbakke er produceret i danmark og måler 39,5x4,5 cm. Bakken er meget praktisk til anvendelse i køkkenet, men kan også med fordel anvendes som fad til lys, blomster og andre hyggelige pyntegenstande.

Pris: 399,95 kr

Se mere til produktet lige her.

wf43.jpg

9. Signe dekorationsbakke rosa guld

Skab påskestemning med denne Signe dekorationsbakke, der er fremstillet af aluminium i farven rosa guld. Placer en flot skjuler med en plante, et par dekorationsæg og et levende lys på dekorationsbakken. Det afspejler stil og imponerer med garanti dine gæster. Dekorationsbakken måler H1xØ22 cm. og skaber stemning med sit skønne design.

Pris: 229,95 kr 

Se mere til produktet lige her.

dwqd32.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt