Ask planker | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Ask planker

Hvor kan man finde ask henne

Ask kan gro i hele Europa og Nordamerika. Til møbelbrug udmærker ask sig især ved sin elasticitet og brudstyrke, det er også derfor det har været den fortrukne træsort til værktøjsskafter og sportsrekvisitter. I de senere år er ask blevet et hit, typisk ses den mest brugt til plankeborde, sofaborde og andre borde. Når det gælder valget af træsort til gulv, så vil denne træsort også være at fortrække. Da asketræet for det meste har en ret stor kerne, som farvemæssigt afviger fra det lysere sidetræ, er det blevet reglen snarere end undtagelsen at behandle askegulve med en hvidpigmenteret lak eller olie, som så slører forskellen der er mellem det brune og det hvide træ. Hvidpigmenteret ask og eg er idag nok de mest populære trægulvstyper på det danske marked, både som lamelgulve og som massive plankegulve.


Ask er at finde i de fleste skove i Danmark og er et almindeligt skovtræ. Det er en tung og hård træart. Træet bruges bl.a. til møbler, plankeborde, sofaborde, gulve og legetøj. Ask er desuden rigtig godt brænde.

Læs også vores blogindlæg Elmetræ her.

dwqdwqdwq.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt