Ben til bænke | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Ben til bænke

Har du lavet din egen bænk til entreen, men mangler du ben dertil. Så kan du finde et småt men godt udvalg af ben til bænke i vores sortiment. Vores ben er typisk lavet i metal, som er blevet sort pulver lakeret. Vores ben til bænke har en maks vægt på 160 kg, så de kan holde til en hel del. Hvis du er på jagt efter et bordstel til plankebord eller måske et sofabord, så har vi også det, så du kan slå 2 fluer med et smæk.

Det er altid en god ide at vælge ben i metal eller træ for at få den bedst mulige stabilitet og holdbarhed. En bænk i entreen giver både siddepladser men også opbevaringsplads, hvis du for den lavet custom made, så du kan bruge rummet under sædet som opbevaring af jakker, tøj osv.

Møbelstrøm.dk har vi et bredt sortiment af billige ben til bænke i flere forskellige farver, størrelser og unikke designs. Her finder du stel til bænke i stål, aluminium, til både indendørs og udendørs brug. Bemærk venligst, at flere af vores bordstel ikke er egnet til placeringer tæt på saltvand. Vores bordben kan både bruges indenfor samt udenfor, så om du leder efter et bordstel til din nye bænk eller måske et bordstel til det nye have sushibord, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores sofa bordben kan bærer helt op til 160 kg.

Hvis du vælger at få lavet nogle custom made ben til din bænk, så kan du også helt selv bestemme hvilken farve de skal males i, så du kan få nogle ben der passer lige hjem i din indretning.

Læs mere om vores custom made service.

Bordstel efter mål

Hvis vi ikke har nogle bordstel i de mål du søger, så tilbyder vi også bordstel efter mål. Du bestemmer altså helt hvilket mål og design dine ben til skal have. Det har vi valgt at tilbyde vores kunder for at gøre det muligt for dig at indrette dig, med din helt egen unikke stil, til en pris alle kan være med på.

Herunder kan du se vores 3 mest populære ben til bænke.

Læs også vores artikel elegante bordstel til plankebord her.

Dwq

1. Hjørne ben

Lækkert bordstel som passer på alle sofaborde, da det er 4 skilt ben. Dette bordstel vil passe perfekt til en mørk bordplade. Bordstellet kan bære 60 kg.

Pakken indeholder 4 stk ben.

Højde 44 cm

Bredde 6 cm

Dubde 3 cm

Farve: Sort

Vægt: 10 kg

Pris: 795 kr

Dq

2. X stel

Holdbart og elegant sort bordstel til sofaborde.

Mål: 46x50x6 cm 

Farve: Sort

Vægt: 8 kg

Sælges i sæt.

Pris: 799 kr

Dwqdas

3. Lige ben

Holdbart og elegant bordstel til sofabord.

Mål: H42x36x6 cm

Farve: Sort

Vægt: 8 kg

Pris: 599 kr

Dwq (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt