Ben til sofabord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

R

Ben til sofabord

Er du på jagt efter ben til sofabord, så er du kommet det helt rette sted hen. Jeg har her i artiklen samlet vores 3 mest solgte ben til sofabord. Og så vil jeg give dig gode råd med på vejen, inden du investere i nye ben til dit sofabord.

Hvis du ønsker nogle ben til sofabord som virkelig kan holde til noget vægt, så skal du helt klart vælge ben i stål. Det er de mest stabile og holdbare ben til sofabord du kan finde på i vores sortiment.

Inden du går ud og investere i de nye ben til dit sofabord, så er der nogle få ting du bør overveje inden købet. Det første du skal overveje er, om hvor benene skal sidde i forhold til jeres behov nu og fremtidige behov. Med det mener jeg at du bør overveje, hvor du placere benene under sofabordspladen, så de fylder så lidt så muligt. Hvis du ønsker et moderne og stilrent look, så vil jeg anbefale dig vores x ben til sofabord.

Vores udvalg

Du kan både finde bordben til sofaborde, plankeborde, bænke mm. Hos møbelstrøm.dk kan du frit vælge om du kun vil købe bordben eller om du også vil have en bordplade med til bordstellet. Det har vi valgt at tilbyde vores kunder, så de har mulighed for at skifte deres bordstel på sit plankebord, sofabord eller måske deres bænk, hvis de ønsker et nyt look på deres møbel.

Custom made ben til sofabord

Skulle det ske at du ikke kan finde nogle ben til sofabord, som passer til dit sofabord. Så tilbyder vi også custom made ben til sofabord. Du bestemmer altså helt selv hvilket materiale, mål og nuance dit nye bordstel skal laves i.

Læs mere om vores custom made service her.

Læs også vores blogindlæg 3 smarte bordstel til sofabordet her.

Forside
Qd

1. Skrå bordben 

Holdbart og elegant sort bordstel til sofabord.

Mål: 46x50x6 cm 

Farve: Sort

Vægt: 8 kg

Sælges i sæt.

Pris: 799 kr

Bordstel til sofaborde
Qfwq

2. X bordben

Holdbart og elegant sort bordstel til sofaborde.

Mål: 46x50x6 cm 

Farve: Sort

Vægt: 8 kg

Sælges i sæt.

Pris: 799 kr

Bordstel til sofaborde
R

3. Hjørne bordben

Lækkert bordstel som passer på alle sofaborde, da det er 4 skilt ben. Dette bordstel vil passe perfekt til en mørk bordplade. Bordstellet kan bære 60 kg.

Pakken indeholder 4 stk ben.

Højde 44 cm

Bredde 6 cm

Dubde 3 cm

Farve: Sort

Vægt: 10 kg

Pris: 795 kr

Bordstel til sofaborde
705026 B4 Base 3 Preview 600X600

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt