Betonborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Dwq

Betonborde

Er du på udkig efter et betonbord eller måske et betonsidebord? Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har nemlig et småt men godt sortiment af betonborde. Du kan både finde store betonborde, men også små betonborde som, sideborde eller skriveborde i beton. Og skulle det ske vi ikke har en model i den størrelse du leder efter, så kan du også få custom made betonborde, men det kommer vi til længere nede i artikelen. 

Et betonbord er et utrolig hårdfør og tungt bord, men det er også et rustikt og elegant bord på samme tid. Det er den blandning der gør betonborde så populære i de danske hjem. Vi laver vores egen serie af betonborde, og af den grund kan vi tilbyde vores kunder en af de skarpeste priser på betonborde. Du kan finde betonborde i prisklassen mellem 3000 - 8000 kr hos Møbelstrøm.dk.

Vælg dit eget look

Hvis du vælger møbelstrøm til at lave dit nye betonbord, så kan du vælge mellem 8 forskellige nuancetil dit bord. Vores betonborde bliver ikke lavet af massvt beton, men en massiv bordplade og så bliver bordpladen beklædt med microcement. Det har vi valgt at bruge i stedet for beton, da microcement er lige så holdbar og hårdfør, men ikke vejere nær så meget som beton.

Du kan se her, hvordan man påfører microcement.

Bordstel til betonborde

Når du handler dit betonbord hos møbelstrøm, så kan du frit vælge mellem alle vores bordstel til dit nye bord. Alle vores bordstel er lavet i metal, så de kan holde vægten på tunge borde. 

Se alle vores bordstel her.

Custom made betonborde

Skulle det ske at du ikke kan finde et betonbord, i de mål som du leder efter så kan du få et custom made beton. det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket mål og nuance dit nye betonbord skal have. Og på den måde kan vi sikre os at du for et betonbord, som passer ind netop hjemme hos dig.

Er du ikke på jagt efter et betonbord, men et andet møbel i beton så prøv at send os en mail med dine øsnker, så burde vi kunne lave det for dig, til en skarp pris.

Læs mere om vores custom made service her.

Læs også vores blogindlæg flotte betonborde til boligen her.

Betonborde
Hfghfg

Herunder kan du se nogle af vores betonborde.

Betonbord

Betonbord / Inklusiv ben / Microcement

4.995,00 kr.

Skrivebord

Skrivebord / Betonbord / Microcement

2.995,00 kr. 2.295,00 kr.

Beton sidebord

Sidebord / Microcement / Håndlavet

2.295,00 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt