Billige møbler til lejligheden | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

a1-sofa-tempt-611712000.jpg

Billige møbler til lejligheden til din nye start

Billige møbler til din nye start på livet


Nogen gange bliver dit liv vendt på en tallerken, og du for en helt unik chance for at starte forfra. Måske er det starten på dit liv og du skal flytte hjemmefra og indrette dit eget hjem for første gang, det kan være dyrt hvis man ikke kender nogle gode steder at handle gode kvalitets møbler billigt. 

Leder du efter ideer til indretningen? Har du lige underskrevet lejekontrakten? Mangler du billige kvalitets møbler?

Ja så er denne guide for dig! vi giver vores svar på de fedeste kvalitets møbler til hjemmet. Jeg giver nogle tips til hvad der passer til små lejligheder eller hvordan du kan skabe en hyggelig stemning. 

Hvis du skal flytte ind i en lille lejlighed eller måske et lille hus, så prøv at tænk de forskellige rum som zoner, fx stue en zone hvor du slapper af, kontor en arbejds zone, det vil gøre det nemmere at indrette dit nye hjem.


Spisnings zone 

Er der en stue i dit nye hjem, ja selvfølgelig er der det, og til en stue skal du have et spisebord. Dit nye spisebord skal både være elegant men også praktisk, et godt spisebord der både er elegant og praktisk som kan fåes til en super pris, kan være dette plankebord.

Det smarte med et plankebord er at du selv kan vælge hvor stor det skal være, det er super nemt hvis man har en lille lejlighed hvor de store plankeborde ikke kan stå uden at fylde for meget og så kan du evt gøre det mere hyggeligt ved at lave en bænk til bordet med et lammeskind, det vil gøre spiseborde utrolig lækkert!

Læs også vores artikel lamper til enhver smag her.

67uyt.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt