Billige spisebordsstole til hjemmet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Bench Accounting Nvzvopqw0gc Unsplash

Billige spisebordsstole til hjemmet

Når du skal have nye spisebordsstole, kan det være utrolig svært at vælge for der findes et hav af stole at vælge mellem. Derfor vil det altid være en god beslutning at vide hvilken stil du har i hjemmet, så du ikke kommer hjem med nogle spisebordsstole du har købt på impuls køb og som der ikke passer til resten af indretningen. Det kan også være en god beslutning at beslutte sig for om det skal være en spisebordsstol i træ, spisebordsstol i plast eller måske spisebordsstol med drejefunktion.

Spisebordsstole i træ

De fleste har nok hørt deres far sige at en træstol aldrig går af mode. En spisebordsstol i træ er en stol som kan holde til utrolig meget slitage og vil være en stol der vil holde i mange år frem, hvis du blot husker at behandle den en gang årligt, det vil også gøre at stolen holder sit flotte udtryk i lakken, året rundt. En spisebordsstol i træ, passer stort set ind i enhver indretning, men det kan dog blive en udfording hvis man også har et spisebord, som er udarbejdet af træ. Skal træsorterne være den samme og hvad med farven? Jeg syntes personligt det er pænest hvis bord og stol er af samme træsort og har fået samme oliering, for at det giver et lækkert sammenspil.

Spisebordsstole i læder

Lige så populært er det at bruge spisebordsstole i enten læder eller kunstlæder. Det er en utrolig flot spisebordsstol som kan holde til en del, dog ikke samme hårdførhed som en træstol. Hvis du ønsker at spare penge på dine spisebordsstole, så skal du finde nogle stole i kunstlæder, det er ikke rigtigt læder og derfor vil prisen være en del billigere. Kvaliteten er tæt på det samme.

Skal spisebordsstolene værre ens?

Det ses oftere og oftere, at man ikke har 4-6 ens spisebordsstole. Flere vælger nemlig at mixe flere forskellige farver og materialer, men som alligevel komplementær hinanden godt, for at få et flot og livligt sammenspil. Så i stedet for at stirre sig blind på trenden, hvorfor så ikke kombinere de forskellige designs, farver og være med på den nye trend. F.eks. så undgår du den konstante længsel efter, at vil forny sine spisebordsstole, fordi man har set sig lun på et nyt design. Du kan blot nøjes med at udskifte en enkelt, i stedet for at udskifte dem alle.

Læs også vores artikel top 5 - spisebordsstole her.

Jeg har herunder samlet 4 af vores mest solgte spisebordsstole.


 

Spisebordsstole
j76.jpg

1. LUCY spisebordsstol

Lucy spisebordsstol, med stofpolstret sæde og ryg, og et stel i egetræ. Stellet har fået en højglans oliering. Denne stol er utrolig hårdfør og passer perfekt ind i et travlt hjem. 

Højde: 83 cm

Bredde: 46 cm

Siddehøjde: 50 cm

Farve: Lysegrå

Vægt: 5,35 kg

Belastning: 100 kg

Pris: 699 kr

Se mere til spisebordsstolen lige her:

Spisebordsstole
cecw.jpg

2. LISA spisebordsstol

Lisa spisebordsstol er en meget enkelt stol, med sin sarte farve og matsorte pulverlakeret ben. Elegant og let stol, der passer perfekt ind i et mindre hjem.

Højde: 89 cm

Siddehøjde: 47,5 cm

Farve: Grå

Vægt: 4,5 kg

Belastning: 120 kg

Pris: 416 kr

Se mere til spisebordsstolen lige her:

 

Spisebordsstole
dwqd.jpg

3. NEMO spisebordsstol

Nemo spisebordstol med kunstlæder sæde og robuste ben i hvidolieret eg. Benene er runde, og giver stolen et rigtig flot udtryk. Utrolig let og holdbar stol, som nemt kan flyttes rundt.

Højde: 86,5 cm

Bredde: 55 cm

Siddehøjde: 48 cm

Farve: Hvidt sæde, ben i eg

Vægt: 5,5 kg

Belastning: 100 kg

Pris: 599 kr

Se mere til spisebordsstolen lige her:

Spisebordsstole
wxwq.jpg

4. MIA spisebordsstol

Mia spisebordsstol med kunstlæder sæde og robuste ben i sort egetræ. Benene har runde kanter, som giver stolen et rigtig flot udtryk.

Højde: 83 cm

Bredde: 53 cm

Siddehøjde: 49 cm

Farve: Sort sæde, sort rubberwood

Vægt: 7,5 kg

Belastning: 100 kg

Pris: 495 kr

Se mere til spisebordsstolen lige her:

Spisebordsstole
xwqx.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt