Bland farverne på dine spisebordsstole | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Yann Maignan Rriazfkjpmo Unsplash
fedd3.jpg (1)

Miks og match dine spisebordsstole for at få en unik indretning

Kombinere dine stole for et unikt look

Skal du ud og have nye spisebordsstole til spisebordet, men er rigtig ked af at skulle smide de gamle spisebordsstole ud?

En ny trend som vi kalder for "stole-trenden" gør det nemlig muligt for dig at blande dine nye spisebordsstole med dine gamle uanset farver. På den måde kan du kombinere dine nye spisebordsstole med dine gamle og få et helt unikt udtryk i hjemmet.

Jeg giver dig her inspiration til hvordan du kan få stole-trenden ind i boligen hjemme hos dig. om du er på udkig efter nye spisebordsstole eller måske også et nyt spisebord.

Kombinere dine nye og gamle spisebordsstole

Den nye stole-trend går i bund og grund ud på at du tør udfordre det klassiske spisebords look, der er kendetegnet ved ens valg spisebordsstole.

Med den nye stole-trend er der blevet åbnet op for at du kan kombinere dine nye stole med dine gamle spisebordsstole når du skal vælge stole til dit nye spisebord. Det kan du gøre på flere forskellige måder.

En mulighed er at dekan købe nye spisebordsstole der matcher det gamle design du havde, måske vælge dem i andre farver så du kan kombinere dine nye stole med dine gamle og få et helt unikt look rundt om spisebordet. Du kan også vælge et andet design og så samme farve, på den måde kan du også gøre dit hjem unikt.

 fedd3.jpg (1)

Spisebordet er familiens samlingspunkt


Dit spisebord er et utrolig vigtig møbel i din bolig, det er vores samlingspunkt og det er der vi hygger os sammen. Det kan være utrolig svært at finde et nye spisebord da det både skal være hårdfør og være smuk at se på, det er her vi sidder og snakker om dagens begivenheder derfor er det utrolig vigtig du overvejer dit valg rigtig godt inden du beslutter dig for hvilke spisebordsstole og hvilket spisebord du skal have hjem.

Spisebordspladen er meget dominende i indretningen derfor er det vigtigt der bliver skabt en rød tråd mellem bordpladen og dine spisebordsstole og resten af din indretning i hjemmet.

Læs også vores artikel inspiration til indretning af studiebolig på budget her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt