Byg selv - betonbord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Image00003 Fotor

Byg selv - beton bord

Hvad skal jeg bruge


Det første du skal finde er den bordplade du vil bruge til dit betonbord, jeg vil anbefale dig at bruge en stor massiv egetræs planke, det er den dyre løsning, men det er også den løsning der holder bedst. 

Når du så har fundet den plade du vil bruge, til dit betonbord så skal du ud og investere i noget microcement. Et rigtig godt sted at købe microcementen er hos. https://urban-hald.dk/microcement/microcement-info.aspx, det er også der vi køber vores, så dem kan jeg helt klart anbefale, hvis du skal i gang med et byg selv betonbord til hjemmet. 

Når du så har din microcement og bordpladen, så skal du bruge en spartel til at ligge første lag grunder på træpladen.  Bare smør et godt lag ud over pladen, så du er sikker på den dækker overalt, pladen skal grundes 2 gange.

Så har vi fået grundet vores bordplade 2 gange til vores betonbord og den er tør. Så skal vi have slebet vores bordplade så den er klar til næste behandling. Nu har vi fået slebet og så skal vi i gang med første gang microcement, det fungere præcis som på samme måde som med grunderen, du bruger din spartel til at ligge et jævnt lag over hele bordpladen. Husk at give bordpladen 2 gange med microcent.

Nu har bordet fået 2 gange microcement, så skal vi i gang med at slibe igen. Bordet er nu slebet og vi mangler kun en behandling mere på betonbordet før det er færdigt, og det er den specielle lak. Efter du givet bordet lak, lad det tørre i 24 timer og du kan bruge dit nye betonbord.

Jeg har lavet denne liste med ting du skal bruge til byg selv betonbord.

1. Spartel

2. Lille rulle til lak

3. Lille pensel til lak

4. Gummi handsker

5. Slibemaskine

6. Sandpapir

7. Microcement

8. Træplade

Læs også vores artikel om hvor kan jeg få betonbord på mål her.

image00006_Fotordwqd32.jpg

Jeg har lavet denne video, så du kan se hvordan jeg fordeler microcementen, på bordpladen.

Læs også vores blogindlæg flotte betonborde til boligen her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt