Custom made | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Custom made

Har du ledt internettet rundt for at finde unikke møbler, men bare ikke kan finde nogle for dig? Så er du kommet det helt rette sted hen nu, Hos Møbelstrøm.dk kan du nemlig få custom made plankebord, sofabord, spisebord, ja det er helt op til dig hvilket møbel, du gerne vil have lavet custom made. 

Hos os kan du selv bestemme designet, olieringen og målende på dit nye custom made møbel, det tilbyder vi jer for at gøre det muligt at omgive sig med sin helt egne unikke indretning i hjemmet. Mange har følelsen af at det ikke er godt at skille sig ud, men man har det vel altid bedst når man er helt sig selv og det kan vores custom made møbler hjælpe dig med. 

Vores custom made service fungerer sådan at du blot skal kontakte os på mail "info@mobelstrom.dk" med dine ønsker og eventuelt en lille skitse af det design og mål du har i tankerne, så vil jeg prøve at designe et møbel ud fra dine ønsker og skitse.

Hvad er prisen?

Mange tror at prisen på et custom made møbel ikke er til at betale, hos os kan du få et custom made møbel til en pris som alle kan være med på, det kan vi tilbyde vores kunder, fordi vi har en rigtig god aftale på de planker vi køber hjem, så vi kan give dig en rigtig god pris på dit nye møbel.

Herunder kan du se nogle af de custom made møbler vi har haft leveret til kunder rundt i hele Danmark.

Læs også vores artikel om plankeborde efter mål her.

Skærmbillede 2019 05 20 Kl Fotore

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt