Custom made sildebensbord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Img 2158

Custom made sildebensbord

Har du ledt internettet rundt for at finde et sted at få custom made sildebensbord. Så er du kommet det helt rette sted hen nu, hos møbelstrøm.dk kan du nemlig få custom made sildebensbord, plankebord, sofabord, spisebord, ja det er helt op til dig hvilket møbel, du gerne vil have lavet custom made. Det er kun din fantasi og vores evner der sætter grænsen.

Hos os kan du selv bestemme designet, olieringen og målende på dit nye custom made sildebensbord, det tilbyder vi vores kunder, for at gøre det muligt at omgive sig med sin helt egne unikke stil i hjemmet. Mange har følelsen af at det ikke er godt at skille sig ud, men man har det vel altid bedst når man er helt sig selv og det kan vores custom made sildebensborde hjælpe dig med. 

Vores custom made service fungerer sådan at du blot skal kontakte os på mail "info@mobelstrom.dk" med dine ønsker og eventuelt en lille skitse af det design og mål du har i tankerne, så vil jeg prøve at designe dit sildebensbord ud fra dine ønsker og skitse.

Hvad er prisen?

Mange tror at prisen på et custom made sildebensbord ikke er til at betale, hos os kan du få et custom made sildebensbord til en pris som alle kan være med på, det kan vi tilbyde vores kunder, fordi vi har en rigtig god aftale på de planker vi køber hjem, så vi kan give dig en rigtig god pris på dit nye møbel.

Læs mere om vores custom made service her.

Læs også vores artikel custom made beton møbler her.

Img 2158

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt