Den ultimative ønskeliste til interiør-elskeren | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Raychan Wb543hvw120 Unsplash Fotordwq

Den ultimative ønskeliste til interiør-elskeren

Du kender sikkert det, at man aldrig rigtigt får taget sig sammen til at lave den ønskede ønskeliste til jul, som mor, far og bedsteforældre kræver hvert eneste år. Desværre resulterer dette ofte i, at man så "bare" får penge i gave istedet for en af de fede julegaver. Ikke specielt nice, hvis man spøger mig.

Derfor har jeg taget action flere måneder i forvejen i år. Gjort det, som du ikke havde tid til tidligere. 

Jeg har nemlig lavet den ultimative ønskeliste for interiør-elskeren. Lavet til dig og mig, som bare ønsker at få klaret ønskelisten på et minut eller to.

Og hvad betyder det så for dig? Jo, det betyder at jeg har brugt mange timer på at finde de bedste og mest populære interiør produkter, vaser, dekorationsvaser, fyrfadsstager og dekorations fyrfadsstager. Og kun det ypperste af det ypperste er kommet med på listen. 

Ellers er det hele (næsten) samlet et sted, nemlig her på Møbelstrøm.dk, så dine forældre/bedsteforældre behøver kun købe alt dit interiør et sted. - selvfølgelig med fri fragt året rundt.

Nemmere bliver det bare ikke!

Jeg håber du bliver glad for min guide, og at det vil gøre juletiden lidt mindre stressende for dig.

Har du et forslag til produkter, som du er specielt glad for, og som kunne tilføjes til guiden, så er du mere end velkommen til at ligge en kommentar nede i bunden, og så hører du fra mig.

Lad os komme i gang med listen!

Læs også vores blogindlæg den ultimative ønskeliste til interiør-elskeren her.

1. Blasia vase klar

Håndlavet klar glas vase designet med en messing ring i guld. Vasen måler H37xØ14 cm. og det eksklusive design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Vaser er en essentiel og central detalje i indretningen, som er med til at skabe harmoni og sammenspil. 

Pris: 599,95 kr

blasia-vase-klar.jpg

2. Magdia vase røget grå

Skøn keramik vase i farven røget grå. Vasen måler H25xØ12,5 cm. og kan med sit fine og enkle design med fordele passe ind i mange forskellige stilarter. Vaser er en essentiel og central detalje i indretningen, som er med til at skabe harmoni og sammenspil.

Pris: 179,95 kr

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/interioer/dekoration-vaser
wqd.jpg

3. Roisin æske sæt natur

Flot æske sæt bestående af 4 æsker, fremstillet af bambus i farven natur. Dette æske sæt måler . Brug Roisin æske sættet til smykker og hårspænder på badeværelset, kuglepenne og papirclips på skrivebordet eller måske på entrébordet til solbriller, nøgler eller hvad du ellers kunne tænke dig. Brug æskerne samlet eller hver for sig - det er helt op til dig.

Pris: 649,95 kr

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/interioer/æsker
wqdwq.jpg

4. Clotilde ur sort

Tidløst ur fremstillet af stål i farven sort. Hold øje med tiden med dette Clotilde ur, som måler L51xB6xH57 cm. Uret er dekorativt og praktisk og vil give din indretning et personligt og trendy udtryk. Tiden er vigtig for os alle, så hvorfor ikke lade tiden pynte i din boligindretning?

Pris: 1699 kr

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/interioer/vaegur
wqdwq.jpg (1)

5. Amina fyrfadsstage guld

Eksklusiv fyrfadsstage fremstillet af aluminium i farven guld. Fyrfadsstagen har et helt unikt design og måler H20xØ15,5 cm. Foren på magisk vis denne fyrfadsstage med flammen fra et fyrfadslys og oplev stemningen sprede sig samtidig med en indbydende og hyggelig atmosfære indtræffer i dit hjem.

Pris: 499,95 kr 

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/interioer/fyrfadsstager
dwq.jpg

6. Camia fyrfadsstage sort

Fin fyrfadsstage fremstillet af porcelæn i farven hvid. Fyrfadsstagen er designet med et blomsterprint i farverne sort og vineyard og måler H6,5xØ6,8 cm. Foren på magisk vis denne fyrfadsstage med flammen fra et fyrfadslys og oplev stemningen sprede sig samtidig med en indbydende og hyggelig atmosfære indtræffer i dit hjem. 

Pris: 69,95 kr

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/interioer/fyrfadsstager
wqdwqd.jpg

7. Milly spejl antik sølv

Tidløst, smukt spejl i farven antik sølv. Dette smukke Milly spejl måler H140xB3xØ10,5 cm. og er designet med en ramme i jern med et flot patineret look. Spejlet afspejler stil, modernitet og personlighed. Det indfanger en helt speciel stemning og sætter et ganske særligt præg på hele indretningen. Hæng det i gangen, soveværelset, stuen eller lige hvor du måtte ønske det. Et spejl er et uundværligt item i et hvert hjem. 

Pris: 4599 kr

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/brugskunst/spejle
ewfew.jpg

8. Dana knagerække sort

Rustik knagerække fremstillet i jern i farven sort. Denne Dana knagerække måler L40xB5xH9 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. 

Pris: 299,95 kr

 

https://mobelstrom.dk/boligtilbehoer/brugskunst/knageraekker
wqdwqd.jpg (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt