Design dit eget plankebord efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Img 2932 Fotorefewfw

Design dit eget plankebord efter mål

Plankeborde er blevet utrolig populære igen, og det er ikke uden grund du kan nemlig få plankeborde efter mål eller selv designe dit nye plankebord. Det er utrolig smart, fordi du for et plankebord som passer ind netop hjemme hos dig, og så kan du være sikker på det ikke ligner naboens.

Unikke håndlavet møbler efter mål

Møbler efter mål er unikke og skræddersyede møbler, som produceres med udgangspunkt i dine individuelle krav og ønsker til mål, materialer og udtryk. Du får med andre ord et helt unikt møbel, skræddersyet til dig som du kan imponere venner og familie med. Hvis du ønsker et skræddersyede møbel af træ, kan du komme med ønsker til både træsort, planker, kant, oliering og meget mere. Ud fra dine krav og ønsker vil vi beregne en pris. Jeg er altid klar til at give dig et tilbud på møbler efter mål i form af plankeborde, sofaborde, reoler og meget mere.

Plankeborde efter mål (og andre møbler efter mål) er yderst eftertragtede lige fortiden. Det vidner om, at danskerne i mindre grad end førhen kaster sig over masseproducerede møbler, det er en udvikling jeg personligt er utrolig glad for at se. Man kan dog sagtens kombinere masseproducerede og custom made møbler i et hjem. Ingen tvivl om det. Dog hvis man ønsker sig en helt unik indretning, så er der mulighed for det med møbler og plankeborde efter mål og egne designs.

Du kan endda også selv vælge hvilken farve/nuance dit nye plankebord efter mål eller møbel efter mål skal have, det kan du ved at vælge den olie som du syntes er flot. Det er olien der giver planken farven, vi har 8 forskellige olier du kan vælge mellem til dit nye plankebord.

Derfor skal du vælge et specialdesignet plankebord

Der er mange gode grunde til at lade et lækkert plankebord efter mål flytte ind hjemme hos dig. Det giver først og fremmest et meget skandinavisk udtryk i din indretning. Derudover kan det være med til at give indretningen en smule kant og gøre det mere rustikt. Plankeborde kan se ud på mange forskellige måder. Vælger du en custom made model, kan du være med i hele processen. Her vælger du altså selv, hvilket træsort bordet skal laves af. Dertil kommer beslutning om, hvordan plankebordet skal behandles. Du kan eksempelvis vælge at få det olieret eller lakeret med en klar lak. Du kan også bestemme, hvor mange planker det skal bestå af, og hvor stort det dermed skal være i sidste ende. Får du et firma som os Møbelstrøm til at skabe dit nye drømme plankebord, får du et produkt, der er håndlavet på eget værksted. Der bliver med andre ord kræset for detaljerne lige fra de rå planker til det færdige plankebord står klart. Og det er noget, der kan ses på det færdige resultat.

Læs også vores blogindlæg plankeborde efter mål her.

Jeg har lavet en liste med 3 af vores mest solgte plankeborde, læs med nedenfor.

Plankeborde
IMG_3339-kopi_Fotor.jpg

1. Rustikt plankebord

Unikt og rustikt plankebord lavet ud af Douglas planker og som er blevet dark coco olieret.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Se mere til plankebordet lige her:

img_2932_fotorefewfw.jpg

2. Rustikt plankebord 

Unikt plankebord lavet ud af Douglas planker og som er blevet olieret i en sort olie, som ikke er helt dækkende så man stadig kan se årene i træet.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Sort

Pris: 2995 kr 

Se mere til plankebordet lige her:

Plankeborde
image00008_fotor.jpg

3. Rustikt plankebord 

Unikt plankebord lavet ud af Douglas planker og som er blevet olieret i dark coco.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Bordet er inklusiv bordben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Dark coco

Pris: 3995 kr

Se mere til plankebordet lige her:

Plankeborde
image00001_fotor.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt