Effektive råd til at fjerne stearin pletter | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Effektive råd til at fjerne stearin pletter på spisebordet

Hvordan fjerner jeg stearing fra min bordplade?

Stearinlys er for mange lig med hygge, derfor er det også en af de ting som findes i fleste danske hjem. det er næsten umulig at skabe hygge i et rum uden stearinlys, desværre har stearinlys det med at lave pletter, derfor har jeg lavet denne guide til dig så du hurtigere og mere effektivt kan fjerne dine stearin pletter.

Få de bedste råd til at fjerne stearing pletter mest effektivt.


 

feg4d23.jpg

Hvordan fjerner jeg stearing fra hårde overflader?


Hvis du har fået stearing i din vindueskarm fx så skal du passe på når du fjerner det, jeg anbefaler man bruger en genstand der ikke kan lave ridser i bordpladen, det kunne være en negl hvis det ikke virker kan du altid sæbevaske det. Der er mange der ved første tanke vil bruge en kniv til at fjerne stearinen med men hvis du gør det vil du nemt kunne lave ridser i din bordplade eller vindueskarm. 

Derfor altid husk enten at brug din negl eller sæbevask tilsat fjerne dine stearin pletter med så er du sikret du ikke laver ridser i din bordplade eller vindueskarm.

feg4d23.jpg

Fjern stearin med en sæbevask 


Hvis der er så meget stearin du ikke kan fjerne det med neglen så anbefaler jeg du tager en lille smule sæbe og blander op med noget vand, og så vasker det forsigtig af bordpladen eller vindueskarmen. Blandning forholdet er sådan 1 dl sæbespåner og 2 dl vand hvis du har et træ bord. Har du et bord i laminat eller måske sten så skal du bruge dette blandning forhold ½ dl opvaskemiddel og 2 dl vand. Det kan være du bliver nød til at vaske overfladen over flere gange for at få det hele af.

def54fdewf.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt