Egetræsbord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

9Itfsdyg Kopi

Egetræsbord

Et plankebord i egetræ er et utrolig hårdfør plankebord, som vil holde i rigtig mange år frem. Det er dog også en af de træsorter som koster allermest, men du for altså også nogle planker som er af utrolig god kvalitet. Et egetræsbord vil være med til at skabe en hyggelig og naturlig stemning under aftensmaden. 

Hvis du vælger at investere i et egetræsbord, så vil jeg anbefale dig at få bordpladen lakeret i en lak. så kan du kan spilde på plankerne uden du skal bekymre dig, om der kommer grimme plagmager i dit egetræsbord.

Godt håndværk

Vi producere alle vores plankeborde selv, så vi kan sikre vores kunder den højeste kvalitet hver gang. Alle vores plankeborde er startet med vi har valgt hver planke ud, og derefter er planken blevet høvlet, slebet og derefter olieret i den ønskede farve.

Jeg startede møbelstrøm op i 2018, hvor indehaver jeg Emil nielsen fra Aalborg, iagttog plankebord-trenden i Danmark og så en chance for at springe med på vognen. Jeg stillede sig dog kritisk overfor de voldsomt høje priser, og besluttede sig for at skabe et nyt brand, hvor du kan få plankeborde, skriveborde, reoler mm, til en pris alle kan være med på.

Custom made plankeborde til erhverv

Plankeborde er meget populære for tiden, og det er ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også plankeborde efter mål til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Vores planker er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og naturligt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om de mange muligheder.

Læs mere om custom made her.

Custom made egetræsbord

Hvis du er på jagt efter et plankebord i et helt specielt mål, så det passer ind hjemme hos dig. Så tilbyder vi også custom made plankeborde, du kan altså selv bestemme hvilket mål, hvilket materiale og hvilken nuance dit plankebord skal laves i. Det har vi valgt at tilbyde vores kunder, for at kunne tilbyde et mere unikt plankebord, i stedet for at få et som ligner naboens.

Læs mere om vores custom made service her.

Herunder kan du se vores 3 mest populære egetræsborde.

Læs også vores artikel plankeborde i egetræ her.

Plankeborde
59770707 10216670284621373 6744465102860189696 N

1. Egetræsbord

Plankebord af røg olieret egetræplanker. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på din rejse igennem livet. Egetræ er rigtig godt at lave plankeborde ud af, fordi det har et utrolig smukt åre mønster gennem planken, og så er det utrolig hårdfør.

Inklusiv x som på billedet, hvis du ønsker andre ben til dit plankebord er det også muligt, du skal blot sende mig en mail info@mobelstrom.dk med hvilket ben du ønsker så notere jeg det ned i din ordre.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 4 cm

Farve: Røg olieret

Vægt: 55 kg

Pris: 4995 kr

 

Plankeborde
Hc Ddphg

2. Egetræsbord

Plankebord af natur olieret egetræplanker. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på hele din rejse igennem livet. Egetræ er rigtig godt at lave plankeborde ud af, fordi det har et utrolig smukt åre mønster gennem planken, og så er det utrolig hårdfør.

Inklusiv x som på billedet, hvis du ønsker andre ben til dit plankebord er det også muligt, du skal blot sende mig en mail info@mobelstrom.dk med hvilket ben du ønsker så notere jeg det ned i din ordre.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 4 cm

Farve: Natur olieret

Vægt: 55 kg

Pris: 4995 kr

Plankeborde
Sefb6wcw

3. Egetræsbord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 2 massive egetræs planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 300 cm

Bredde: 95 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 10995 kr

Plankeborde
Img 4180 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt