Elme planker | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Elmetræ planker

Elme træsorten er en meget smuk og unik træ sort, hvilket også ses i prisen. Det er en træ sort der koster knaster, men man for virkelig også meget for pengende. Den er nok mest kendt for sine åre tegninger som fylder hele planken i forhold til Douglas planken. Så hvis du er til et naturligt og rustikt look, så er det denne træsort du skal vælge til dit nye plankebord. 

Hvis du yderligere ønsker at fremtone åre tegningerne i planken, så kan du købe en olie specielt lavet til den træ sort. Hvis du olierer dine planker, vil det også gøre dem betydelig mere standhaftige, og de vil automatisk få en længere levetid i hjemmet. Jeg vil dog også anbefale du lakere dit plankebord med en klar lak, så du ikke behøver være nervøs hvis ungerne spilder.

Du kan både finde skriveborde, konsolborde, plankeborde, sideborde og meget mere fremstillet i den smukke træ sort. 


Hvad kan du behandle elmetræ med


Elm er en forholdsvis mørk træsort, derfor anbefaler jeg man bruger sorte ben, hvis du vælger planker i elmetræ. 

Elmetræ har altid været kendt for at være materialet som mange dyre luksusmøbler bliver fremstillet af. Du kan enten vælge at købe et færdigfremstillet plankebord af elmetræsplanker, købe en færdig bordplade eller simpelthen bare købe rå elmetræs planker og designe dit eget plankebord af elm helt fra bunden. Det er kun fantasien der sætter grænser, men bemærk, at det kan være vanskeligt at få fingrene i elmetræ i høj kvalitet herhjemme.

Læs også vores blogindlæg Ask her.

dwqd32d2.png

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt