Få inspiration til eksamens gave | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42 (1)

Inspiration til eksamensgaver til 3 forskellige studerende.

Eksamens-tiden er over os. Og på denne dejlige tid af året afslutter de glade studerende som regel deres eksamener, afleverer deres sidste opgaver og gør sig så småt klar til begynde på et helt nyt liv.

Nogle er på vej ud til deres første job, og andre flytter måske til en helt anden landsdel for at specialisere sig i indenfor deres uddanelse.

Med en bestået eksamen betyder det selvfølgelig eksamensfest og eksamensgaver. Men hvad skal man give studenten eller den nybagte bachelor, kandidat eller svend?
Lad dig inspirere af denne liste med flotte eksamensgaver og indflyttergaver.

Gaver til læse narkomanen:


Mange mennesker kan ikke få nok af at læse bøger, selv efter en lang eksamensperiode, så har en rigtig bogorm stadig lyst til at fordybe sig i deres ynglingskrimi. 

En rigtig god ide til en eksamensgave kan være en komfortable loungestol, hvor bogormen kan hygge sig med bøger efter eget valg.

Nu er der endelig tid til at fortabe sig i krige eller kriminalhistorier. Sørg derfor også for en god bordlampe der giver et rigtig godt læselys, der kan stå ved loungstolen, måske et par fyrfadstager og eller en blød pude til rygstøtte, så er studenten klar til et læsemaraton.

43f43.jpg

Gaver til selskabsnarkomanen

Nogle mennesker elsker bare at have selskab og at hygge sig med sine venner og veninder efter en lang dag. Efter en koncentreret eksamensperiode hvor de har læst til eksamen og ikke fået opfyldt deres sociale behøver, men nu er der igen tid til at vende verdenssituationen med venner og familie. Derfor er et lækkert plankebord med spisebordsstole perfekt til at nyde en varm kop kaffe i uformelle rammer med venner og familie.

Det er også en super smart løsning til en lille lejlighed, da du selv kan bestemme hvor langt og bredt plankebordet skal være hos Møbelstrøm. Du kan også nemt skabe en café-agtig atmosfære med små vaser og smukke dekorationsvaser

w-kopi 2.jpg

3 smukke og elegante dekorationsvaser

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt