Inspiration til indretning af 1-værelses lejlighed | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Milkovi Uv1wewrjnrm Unsplash

Få inspiration til indretning af din etværelses lejlighed

Når du skal indrette din nye 1-værelses lejlighed, er det meget vigtig du tænker funktionelle møbler ind i din indretning, for at udnytte hver en kvadratmeter i lejligheden. Det kræver du sætter dig ned og laver en liste over de møbler som du gerne skal kunne have i lejligheden, for derefter at tage ud og kigge på møbler med mere end en funktion. Hvis du skal have plads til soveværelse, hyggehjørne og spiseplads i et rum, kræver det planlægning men så kan du også få en rigtig fed lejlighed ud af det.

Fokuser på de møbler der kræver plads

Nipsting og småmøbler er rigtig gode til at skabe en hyggelig stemning, men pas på med at bruge for meget, da det typisk vil få lejligheden til at se fyldt ud og uoverskuelig. Når du skal indrette din et-værelset lejlighed er det en god ide at fokuser på de centrale møbler som spisebord, spisebordsstole og sofabord. Hvis du ønsker at gøre din indretning mere personlig, kan du altid tilføje lidt nipsting og dekorativemøbler når du har resten af din indretning på plads.


Indret dig med funktionelle møbler for at spare plads

Et møbel kan tit bruges til mere end en ting, på den måde kan du spare rigtig meget plads i din indretning og spare penge fordi du ikke skal købe 2 møbler. Hvis du stiller dit skrivebord ved siden af sengen, kan du for eksempel bruge det som natbord også. Det kan også være en god ide at bruge en rumdeler til at skabe en illusionen af flere rum i lejligheden.

w.jpg

Udnyt pladsen på dine vægge

Selvom du måske ikke har så meget plads, så har du stadig brug for meget opbevaringsplads til dine ting. Det er derfor meget vigtigt du udnytter alle dine kvadratmeter i din et-værelses lejlighed. Udnyt derfor alt din vægplads til at hænge væghængt reoler eller hylder på. Hylderne giver plads til både opbevaring og pyntegenstande, mens du kan bruge en reol til at opbevarer større ting.

Hvis du har højt til loftet i din lejlighed, er det en god ide at hænge dine reoler eller hylder højt på væggen, da det giver et bedre overblik i rummet og skaber en mere harmonisk indretning.
 

ww.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt