Flotte bænke til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Flotte bænke til boligen

Leder du efter nye bænke til plankebordet, eller leder du måske efter 2 bænke til haven. Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har et småt men godt udvalg af bænke. Alle vores bænke er lavet i træ, som er blevet olieret.

Elegante, og rustikke bænke lavet af massive planker og behandlet til at modstå vind og vejr. Vores bænke er perfekte til at nyde solen på terrassen. Douglas bænke er udskåret af massive Douglas planker. De giver et rustikt og naturligt udtryk til entréen, haven eller terrassen. Vores bænke er med metal stel, og giver et indtryk af flot, fransk landstil. Vores bænke kan både bruges indenfor samt udenfor. En bænk fra Møbelstrøm.dk er lavet ud af en massiv douglas eller egetræsplanke, som er blevet høvlet, slebet og derefter olieret i den olie du ønsker.

Bænke efter mål

Skulle det ske vi ikke har en bænk, i de mål som du søger. Så tilbyder vi også custom made bænke. Det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilke mål, materiale og nuance din nye bænk skal have. På den måde kan vi være sikre på, du for en bænk som passer ind hjemme hos dig.

Herunder har jeg samlet vores mest populære bænke.

Læs også vores artikel nyd sommeren med havemøbler her.

Dwqd32 (3)

1. Bænk

Denne bænk er lavet ud af en Douglas planke, som er blevet høvlet og slebet ned og derefter fået en dark coco oliering. Vores bænke bliver håndlavet på vores danske værksted, det er også en mulighed af få custom made en bænk, kun din fantasi og vores evner sætter grænser.

Send os en mail på info@mobelstrom.dk hvis du ønsker en bænk efter andre mål.

Pakken indeholder 4 stk ben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 100 cm

Bredde: 29 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 1195 kr

Cx

2. Bænk

Denne fantastiske bænk er lavet ud af en Douglas planke, som er blevet høvlet og slebet ned og derefter fået en omgang natur oliering, denne bænk er til den kræsne køber. Vores bænke bliver håndlavet på vores værksted, der er også mulighed for at få lavet en bænk efter mål, kun din fantasi og vores evner sætter grænser.

Dette er en bestillingsvarer, hvorfra vi har den længere leveringstid.

Pakken indeholder 4 stk ben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 100 cm

Bredde: 25 cm

Tykkelse: 2 cm

Pris: 995 kr

Dwqd32 (4)

3. Trallebænk

Custom made trallebænk, du bestemmer selv mål og hvilken oliering din nye bænk skal have. Vi bruger pæne genbrugstraller til vores trallebænk. Trallebænken vil passe perfekt ind på terrassen, så du kan nyde sommer solen.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker, og hvilket mål du ønsker.

Maks længde: 140 cm

Bænken på billedet måler: 

Længde: 88 cm 

Bredde: 45 cm

Dette er en bestillingsvarer.

Pris: 1295 kr

G5434

4. Bord bænke sæt

Elegant og unikt havesæt, der indeholder alt hvad du behøver for at være parat til sommeren ankommer. Bordet laves på bestilling.

Pakken indeholder:

2 stk stole

1 stk bænk

1 stk bord

Bordets mål:

Længde: 120 cm

Bredde: 80 cm

Pris: 1995 kr

Image00050 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt