Flotte betonborde til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Image00003 Fotor

Flotte betonborde til boligen

Har du altid drøm om et flot betonbord i boligen, men har syntes det er alt for dyrt at give +20.000 kr for et spisebord. Så er du kommet det helt rette sted hen ,vi laver nemlig vores betonborde ud af microcement, som er en let form for beton. Det vejer ikke lige så meget og så er det nemmere at arbejde med, hvilket gør at vi kan give dig en virkelig skarp pris, på et betonbord. indtil videre har vi 2 forskellige modeller af betonborde, begge modeller kan custom made laves, så det passer ind netop hjemme hos dig.

Alle vores betonborde er lavet af en massiv egetræsplade, som er blevet behandlet med microcement, det er altså ikke massivt beton. Vi bruger microcement til vores betonborde, fordi det er rigtig godt at bruge som en bordplade, fordi det er utrolig hårdfør og nemt at arbejde med. Vi har 6 forskellige farver microcement du kan vælge mellem til dit nye betonbord.

Betonborde er blevet populære for deres smukke, rå udtryk. Hos Møbelstrøm.dk laver vi vore egen serie af betonborde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå bordplade til færdigt bord.

Betonbord efter mål

Vi tilbyder også betonborde efter mål, det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket mål dit nye bord skal have. Det har vi valgt at tilbyde vores dejlige kunder, så du har mulighed for at omgive dig med din helt egen unikke stil i dit hjem.

Herunder kan du se vores 2 betonborde.

Læs også vores artikel byg selv - betonbord her.

3E32

1. Beton skrivebord 

Råt og rustikt beton skrivebord, der er lavet ud af en massiv bordplade som er blevet behandlet med microcement. Dette skrivebord er til dig som ønsker lidt ekstra kant i indretningen.

Hvis du har et ønske om et af vores betonborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@mobelstrom.dk

Mål: 

Længde: 120 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Inklusiv trapez ben

Pris: 2995 kr

Image00014 Fotor

2. Beton spisebord/mødebord

Råt og rustikt betonbord, der er lavet ud af en massiv bordplade som er blevet behandlet med microcement. Dette bord er til dig som elsker rustik indretning.

Hvis du har et ønske om et af vores betonborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Mål: 

Længde: 220 cm

Bredde: 120 cm

Tykkelse: 3 cm

Inklusiv trapez ben.

Pris: 4995 kr

Image00003 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt