Flotte entremøbler | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Patrick Perkins Irivzala4pi Unsplash

Flotte entremøbler

Er du på jagt efter flotte entremøbler til dit nye hus eller lejlighed. Så er du kommet det helt rette sted hen, her i artiklen har jeg samlet vores 5 mest populære entremøbler. Et entremøbel skal både være elegant men også funktionelt, så møblet ikke blot fylder gulvplads i entreen. 

Det handler helt klart om at finde de rette entremøbler, som både passer ind i din indretning og din entrées størrelse og form. Nogle har en entree med mange kvadratmeter, mens andre har et ganske få kvadratmeter hvor der kun er plads til få entremøbler. Derfor kræver det omtanke at finde de helt rette entré møbler til din nye bolig.

Det behøver hverken være besværligt eller dyrt at gøre din entré til et af husets mest værdsatte rum. Vælg blot flotte og funktionelle entremøbler, og så kan du indrette et din entre som et velorganiseret rum, så du nemt  og hurtigt kan finde dine ting. Og når entréen er velorganiseret, og det er nemt at komme ind og ud ad døren, bliver entréen forvandlet til et hjertevarmt og moderne rum. Så hvorfor ikke indrette din entre med de bedste kvalitets entremøbler, som udstråler funktionalitet og god stil?

Med en bænk i entreen giver det dig en god mulighed for at sætte dig og hvile benene et øjeblik, mens du får skoene af eller på. Mange af vores bænke kan du også custom made lave, så du kan få en bænk til din entre i de mål du leder efter.

Entremøbler efter mål

Hos møbelstrøm.dk kan du også få custom made entremøbler, det betyder altså at du selv bestemmer mål, materiale og nuance på dit nye møbel. På den måde kan du få et skræddersyet møbel som passer ind, netop hjemme hos dig.

Læs mere om vores custom made service her.

Herunder har jeg samlet vores 5 mest populære entremøbler.

Læs også vores blogindlæg smarte entremøbler her.

Fewfwe

1. Hanger knagerække

Knagerække i smoked olieret egetræ, House of Sander design.  

Mål: 10x70cm

Farve: Smoked olieret

Pris: 399 kr

72107 Hanger Smoked

2. Cavendish knagerække

Stilren knagerække med fem knager fremstillet af aluminium i farven sølv. Denne Cavendish knagerække måler L65xB9xH20 cm. og er perfekt til overtøj, tasker, smykker, bælter eller hvad du ellers måtte ønske. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert en, som passer til netop dig og dit behov. Pift derfor din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op med skøn og dekorativ opbevaring. OBS: Denne knagerække er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske knagerækker.

Pris: 849,49 kr

Feewf

3. Space reol

Stilren og tidsløs reol, med 4 rum. Reolen har vendbar baggrund i enten hvid eller eg. Vægophæng medfølger, derudover kan der tilkøbes elegante ben.
Et almindeligt A4 ringbind, kan stå oprejst i rummene.

Mål: Ydre mål:

Højde: 72 cm

Bredde: 72 cm

Dybde: 33 cm

Rummets mål:

Højde: 33,6 cm

Bredde: 33,6 cm

Dybde: 31 cm

Farve: Eg

Vægt: 19 kg

Pris: 599 kr

Dqwdwq

4. Copenhagen reol

Copenhagen reolen er produceret og designet i Danmark og har det lette og elegante nordiske look. Du kan bruge den massive reol overalt i boligen. Bla. i stuen, entreén, kontoret m.m. Solidt dansk håndværk og gennemført design.

Her får du en anderledes og flot reol.

Vores massive træ er fra certificerede skove som gavner miljøet, klimaet, dyre og planteliv.

Vores møbler produceres udelukkende i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske traditon for kvalitetsmøbler videre, og som følger møblerne fra start til slut. På den måde kan vi garantere, at du får et produkt af høj kvalitet med en lang levetid.

Træ er et naturmateriale, og møbler af massiv træ vil altid være unikke. Åretegninger og knaster er en del af træets natur, og derfor vil der ikke være to træmøbler der kan blive helt ens.

Reolen er som udgangspunkt ubehandlet, men kan leveres behandlet med hvidtonet sæbe eller klar olie. Ønsker du en overfladebehandling skrives dette i kommentarfeltet ved bestilling.

Reol detaljer: 

– Massiv eg

– 16 mm tykkelse

– Håndlavet i Danmark

– Ben massiv eg

– Mål: L: 70 cm D: 40 cm H: 158 cm

Pris: 4995 kr

Dwqd23

5. Pinolino opbevaringskasse

Klassisk flot hvidlakeret opbevaringsbænk fra Pinolino

Opbevaringskassen har et stort magasin med plads til både skriveredskaber og legetøj. 
Låget til opbevaringsbænken har dæmper, så den lukkes lydløst.

Specifikationer:
B 60 cm, D 41 cm, H 40 cm
Låg med dæmper
Hvidlakeret MDF træ
Nyttelast: 30 kg
Ikke CE-Mærket
Samlevejledning medfølger

Pris: 615 kr

Wqxwqxwq

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt