Flotte knagerækker til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Flotte knagerækker til boligen

Leder du efter en ny knage ræk til dit hjem, så er du kommet det rette sted hen. Jeg har samlet vores bedst sælgende knagerækker i denne artikel, så du nemt og hurtigt kan finde en ny knage ræk, hjem til dig. Du kan finde knagerækker i metal, træ eller jern, mm.

Den knagerække du vælger til dit hjem, fortæller en historie om dig og om hvem du er. Er du en person som elsker design? Eller kan du måske bedre lide det enkle design? De dekorative knagerækker er ideelle til dekoration i entreen. Vi har knagerækker i nordisk stil, og vi har helt sikkert en knage for dig.

Knageræk efter mål

Hos Møbelstrøm.dk kan du også få en knagerække efter mål, det betyder du selv kan bestemmer hvilket mål din nye knagerække skal have, og hvor mange kroge den skal. Det tilbyder vi, så vi kan være sikre på du ka få en knagerække som passer ind netop hos dig, og som ikke ligner din nabos.

Du kan også læse vores artikel 3 rustikke knagerækker til boligen her.

S

1. Dana knagerække

Rustik knagerække fremstillet i jern i farven sølv fra Lene Bjerre. Denne Dana knagerække måler L25xB4,5xH9 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert også en, som passer til netop dig og dit behov. Så pift din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op, med en flot og funktionel knagerække fra Lene Bjerre. OBS: Denne knagerække er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske knagerækker.

Pris: 239,95 kr

Dana Knagerkke Solv

2. Cavendish knagerække

Eksklusiv knagerække med fem knager fremstillet af aluminium i farven sølv. Denne Cavendish knagerække måler L65xB9xH19 cm. og er ideel i entreen til jakker og halstørklæder, i køkkenet til viskestykker, til håndklæder på badeværelset eller hvilket som helst andet sted, hvor du skulle have brug for en flot og funktionel knagerække. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert en, som passer til netop dig og dit behov. Pift derfor din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op med skøn og dekorativ opbevaring. OBS: Denne knagerække er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske knagerækker.

Pris: 849,95 kr

Cavendish Knagerkke Solv

3. Dana knagerække

Rustik knagerække fremstillet i jern i farven sort fra Lene Bjerre. Denne Dana knagerække måler L40xB5xH9 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert også en, som passer til netop dig og dit behov. Så pift din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op, med en flot og funktionel knagerække fra Lene Bjerre. OBS: Denne knagerække er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske knagerækker.

Pris: 299,95 kr

Dana Knagerkke Sort

4. Deponia knagerække

Rustik knagerække fremstillet af stål og egetræ i farven sort fra Lene Bjerre. Denne Deponia knagerække måler L54xB5xH7 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. Hos os finder du et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert også en, som passer til netop dig og dit behov. Så pift din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op, med en flot og funktionel knagerække.

Pris: 599,95 kr

Deponia Knagerkke Sort (1)

5. Unik knagerække

Knagerækken er dansk designet skåret ud i 12mm bambus. Knagerækken hænger på væggen med fire 5cm afstandsklodser i børstet aluminium, og fylder derfor ikke meget i rummet. Med S-kroge til at hænge jakker og andre beklædningsgenstande op med, kombinerer denne design knagerække både funktion og æstetik som passer perfekt til det moderne hjem.

5 stk S-kroge medfølger. Har du brug for flere S-Kroge bedes du sende en mail til info@mobelstrom.dk med antal du ønsker extra.

Dimension: 100 x 60 x 6 cm (B x H x D)

Pris: 995,95 kr

R22

6. Dana knagerække

Rustik knagerække fremstillet i jern i farven sølv fra Lene Bjerre. Denne Dana knagerække måler L40xB5xH9 cm. og er perfekt til overtøj, tasker eller sågar smykker. Hos Møbelstrøm har vi et stort udvalg af knagerækker, knopper og kroge i et væld af farver, materialer og størrelser og vi har helt sikkert også en, som passer til netop dig og dit behov. Så pift din entre, køkken, badeværelse eller hvilket som helst andet rum op, med en flot og funktionel knagerække fra Lene Bjerre. OBS: Denne knagerække er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske knagerækker.

Pris: 299,95 kr

Dana Knagerkke Solv (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt