Flotte kontorstole i læder | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Drew Beamer Se7vvkzyxti Unsplash

Flotte kontorstole i læder

Leder du efter en ny kontorstol til kontoret, så er du kommet det rette sted hen. Vi har et stort sortimen af kontorstole i læder og alle vores kontorstole er ergonomiske. Det er din sikkerhed, for at du ikke skader din ryg ved at sidde i kontorstolen over længere periode. Kontorstole i læder er rigtig gode at bruge til kontoret, fordi læder ikke suger væske til sig, så skulle det ske at du spillede kaffen, så ødelægger du ikke din nye kontorstol.

Hvis du arbejder meget, så er kontoret tit der du bruger mest af din tid. Derfor skal du selvfølgelig sidde dejlig komfortabelt i din kontorstol. Vi plejer at sige der er 3 ting du skal beslutte dig for, inden du går ud og investere i en ny kontorstol. Hvis du har de tre ting på plads, så vil du få en stol som passer til din kropsbygning, og som passer til din indretning i hjemmetkontoret. 
Funktion:
Det første punkt er funktion, hvilken funktion skal din kontorstole have i hjemmetkontoret? Hvor længe skal du sidde på den af gangen? Har du i forvejen dårlig ryk? Skal den være ergonomisk? Beslut dig for disse ting inden, du tager ud og køber en ny kontorstol.
Form:
Hvilken form skal din kontorstole have, Skal den være lav? Eller måske høj? Vi har et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole i mange former, så du kan være sikker på vi har en stol lige for dig.
Materiale:
Det sidste du skal beslutte dig for, er hvilket materiale du ønsker stolen i. Skal det være læder, kunstlæder, stof.

Herunder har jeg samlet vores mest populære kontorstole i læder.

Læs også vores artikel kontorstole - vores kunders favoritter her.

F4

1. Cambridge kontorstol

En enkel og robust kontorstol til en fastholdt pris. CAMBRIDGE-modellen er højdejusterbar og drejer 360 ° og ikke glemmer ryglænet! En behagelig og behagelig model til daglig brug af 3 til 6 timer.

Højde: 119 cm

Bredde: 66 cm

Materiale: Textil

Pris: 1095 kr

 

Few

2. Dublin kontorstol

Blød og komfortabel, DUBLIN kontorsstolen tilbyder en uovertruffen kvalitet / pris forhold. Det kan prale af mange aktiver, for eksempel er sædet højde justerbart og ryglænet kan vippes med en justerbar fasthed.

Højde: 133 cm

Bredde: 72 cm

Armlæn: 19-26 cm Justerbar

Materiale: Textil

Pris: 1795 kr

E2s12s

3. Harvard kontorstol

HARVARD kontorstolen er enkel, men komfortabel. Den uovertruffen kvalitet / prisforhold sammen med midterhøjde ryglæn gør det til en kontorstol, der er perfekt til lejlighedsvis brug.

Højde: 102 cm

Bredde: 60 cm

Armlæn: 20 cm

Materiale: Textil

Pris: 799 kr

E32e23

4. Ray kontorstol

En ergonomisk kontorstol til de mest krævende brugere. RAY-stolen kan prale af flere justeringssystemer, så du kan finde den ideelle position i et blunk. Med det slidstærke, bløde stof er det også meget nemt at rengøre. Det føjer et strejf af modernitet til dit arbejdsmiljø, hvad enten du er hjemme eller på kontoret.

Højde: 100 cm

Bredde: 65 cm

Armlæn: 20 cm

Materiale: Textil

Pris: 2995 kr

Dd32d3

5. Tepper kontorstol

TEPPER er et mesterværk af moderne design til en overkommelig pris. Det er en kontorstol, der tilbyder uovertruffen hold og komfort, men er også yderst attraktiv i udseende. Med sit multifunktionsjusteringssystem kan du nemt finde din ideelle position, hvilket gør de lange arbejdstimer mere behagelige. TEPPER kontorstol er perfekt til mødelokalet, eller kan bruges i kombination med en af ​​vores storslåede skriveborde. Du vil bestemt ikke fortryde dit valg.

Højde: 111 cm

Bredde: 68 cm

Armlæn: 18-24 cm Justerbar

Materiale: Textil

Pris: 3199 kr

Dwqd32d23

6. Utah kontorstol

Et godt middel mellem æstetik og komfort, UTAH kontorstol tilbyder eksemplarisk støtte. Tilbyder et uforligneligt forhold mellem kvalitet og pris, det er udstyret med tømmerstøtte, armlæn og sæde, alle højde justerbar.

Højde: 133 cm

Bredde: 70 cm

Armlæn: 18-26 cm Justerbar

Materiale: Textil

Pris: 1899 kr

Qwd32

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt