Flotte lamper | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

4F5

Flotte lamper

Er du på jagt efter en flot lampe til dit nye sidebord, eller mangler du måske en loftlampe til soveværelset. Så skal du ikke lede længere, vi har et stort og nøje udvalgt sortiment af loftlamper, gulvlamper og bordlamper. Hvis du har fundet en lampe hos os, så er du garanteret at du handler til den billigeste pris. Vi har nemlig prismatch, det betyder at vi altid kan garantere dig, vi har produktet til laveste pris, ellers matcher vi prisen.

Møbelstrøm skriver om alle slags lamper: Loftlamper, pendler, bordlamper, lamper, standerlamper, gulvlamper, lanterner og meget mere. Jeg giver dig et overblik over de nyeste lamper, vi netop har fået på lager herunder.

Gulvlamper

Inden du går ud og investere i en ny gulvlampe, skal du først og fremmest finde ud af hvad lampen skal bruges til, og hvor den skal placeres i boligen. Gulvlamper kan nemlig både være funktionel indretning eller bruges som dekorativ belysning i et hjørne af rummet. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til gulv- og standerlamper, og eftersom de er super nemme at flytte rundt på, kan lampen rykkes uden hverken at bore huller eller skulle trække flere meter ledning igennem rummet.

Når placeringen til gulvlampen er fundet, skal lysets funktion indstilles. Skal gulvlampen bruges til at oplyse noget af ret rum, eller skal lampen bruges som en stor læselampe.

Bordlamper

En bordlampe er rigtig god, hvis du skal bruge en lampe med lidt lys enten til dit nye sidebord eller måske som en læselampe, som er utrolig nem at rykke rundt på.

Vi har et stort udvalg af bordlamper i mange former og farver, så vi har helt sikkert en bordlampe lige for dig også.

Loftlamper

Hos møbelstrøm finder du et stort unikt udvalg af loftlamper og pendler i mange forskellige stilarter, materialer, former og farver til nogle virkelig skarpe priser. Uanset om du leder efter en lækker pendel over spisebordet, en farverig lampe til børneværelset eller en praktisk loftlampe til entreen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Møbelstrøm kan du være sikker på at finde både de klassiske lamper i moderne design og sprøde priser.

Herunder kan du se vores 8 mest populære lamper.

Læs også vores blogindlæg lamper til enhver smag her.

Forside
4F5

1. Bigho gulvlampe

BIGHO buede lampe består af en børstet stålstruktur hvilende på en base af hvid marmor. Den er udstyret med en lysdæmper til justering af lysintensitet efter ønske. Dens vintage look og design kan nemt kombineres med alle indretningsstil.

Højde: 245 cm

Bredde: 205 cm

Materiale: stål

Pris: 1995

Dwqd3d32

2. Bush gulvlampe

BUSH designer lampe har fem orienterbare nuancer fastgjort på grene, der skal placeres som ønsket. Moderne og karismatiske, dette lys passer ind i alle stilarter!

Højde: 200 cm

Bredde 125 cm

Materiale: metal

Pris: 1195 kr

F32f32f23

3. Kaiser gulvlampe

En buet lampe højden af ​​enkelhed. Men med sin kombination af en traditionel stoflampeskærm, der er fastgjort til en fin, malet metalstang, har den et virkelig fantastisk udseende. Det er et resolut tidløst dekorativt stykke, der er ved forkant med interiørdesigntendenser. KAISER er det ideelle belysningsudstyr til et læsningsområde på kontoret, hjemme eller i stuen.

Højde: 205 cm

Bredde: 135 cm

Materiale: metal stel og stof skærm

Pris: 1295 kr

Dwdwqxwq

4. Costes bordlampe

Fra bord- eller sengeskabet udstråler COSTES-lampen elegance og filtreret lys. Den fulde kombination af fint væv og vedhæng giver det udseende af en barok lysekrone.

Højde: 50 cm

Bredde: 38 cm

Materiale: textil og metal

Pris: 834 kr

F2332

5. Nina bordlampe

En kontorlampe, sengelamper eller sidelampe med et uovertrueligt udseende. De kromstål, der kan udskiftes, er en livlig lys. Et avantgarde-design til en reduceret pris.

Højde: 43 cm

Bredde: 32 cm

Materiale: Metal

Farve: Krom

Pris: 599 kr

D23d2

6. Trivet bordlampe

Det ultimative i minimalistisk, skandinavisk inspireret design. TRIVET lampen er den perfekte tilføjelse til ethvert opholdsstue, spisestue eller kontor, der bringer et designer touch til dit interiør og bader dit rum i varmt lys. Det er ekstremt nemt at bruge, med en fodaktiveret gulvkontakt, som betyder, at du ikke behøver at bøje ned for at tænde og slukke den. Et fantastisk, diskret udseende til en ekstremt overkommelig pris!

Højde: 64 cm

Bredde: 36 cm

Materiale: Træ stel

Pris: 1095 kr

E32e32

7. Conrad loftlampe

CONRAD hængelampen udstråler elegance og filtreret lys. Den fulde kombination af fint væv og vedhæng giver det udseende af en suspenderet barok lysekrone.

Længde: 45 cm

Bredde: 45 cm

Materiale: Textil

Pris: 1095 kr

Wd32d32

8. Eklektik loftlampe

Garanteret retro look! EKLEKTIK hængelampen har et ensemble på 7 skåle i malet metal, der giver en omfattende lysdiffusion i dit eget valg. De synlige kabler, der kan justeres i højden, bidrager også til objektets udseende.

Højde: 14 cm

Bredde: 45 cm

Materiale: metal

Pris: 999 kr

D32d32dqwd3

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt