Flotte møbler til at indrette stue | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Toa Heftiba Fv3gconvsss Unsplash

Flotte møbler til at indrette stue

Når du skal til at indrette stue i dit nye hjem, så kan det være svært at beslutte sig hvilke møbler man har brug for. Derfor kan det være en rigtig god ide at tegne en skitse over rummet, og så tegne de møbler ind som du mener du skal bruge. Det er en god ide at lave din skitse over rummet i god tid før, du skal ud og investere i nye møbler, så du har mulighed for at tænke godt over, hvilke møbler du skal bruge for at indrette stue.

Møbler er med til at gøre rummende i vores hus fuldendt og de er med til at skabe en god harmonerende stemning. Det er derfor møbler er husets hjerte, det er der vi som regel samles og hygger os sammen, så dine møbler skal selvfølglig have en god komfort.

Mange går ud og køber møbler til at indrette stue som det første, og det vil vi ikke anbefale man gør, da du som regel kommer hjem med nogle møbler til stuen, som du egentlig ikke har brug for.

Du vil kunne finde møbler til indrette stue i træ, laminat, plast, mm i vores sortiment. Skulle det ske vi ikke har en af de møbler du leder efter, så tilbyder vi også custom made møbler. Det betyder altså at du helt selv bestemmer hvilke mål, nuance og materiale, dit nye møbel skal laves i.

Herunder har jeg samlet flotte møbler til at indrette stue.

Læs også vores artikel om 3 gode bud på hyggelig indretning af stuen på budget her.

Læs mere om vores custom made lige her.

 

Wfew

1. Plankebord

Plankebord af valnød olieret egetræplanker. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på din rejse igennem livet. Egetræ er rigtig godt at lave plankeborde ud af, fordi det har et utrolig smukt åre mønster gennem planken, og så er det utrolig hårdfør.

Inklusiv x som på billedet, hvis du ønsker andre ben til dit plankebord er det også muligt, du skal blot sende mig en mail info@mobelstrom.dk med hvilket ben du ønsker så notere jeg det ned i din ordre.

Mål:

Længde:295 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 4 cm

Farve: røg olieret 

Vægt: 70 kg

Pris: 10995 kr

60675481 456592318477486 4789804746053517312 N (1)

2. Tv-bord

Elsker du træmøbler? Det gør vi her ved Møbelstrøm, og her ser du et flot lavt TV-bord af det altid velkendte douglas træ. Dette er et moderne dansk designet TV-bord, med et strejf af retro, som man kan se på dets afrundede hjørner, der gør at man bliver glad, bare ved at se på den. TV-bordet kommer med gode opbevaringsmuligheder. 

Mål: 

Bredde: 150 cm

Højde: 40 cm 

Dybde: 30 cm

Oliering: Valgfri

Hylder: 6 stk

Pris: 2995 kr

D32d

3. Spisebordsstole

Lisa spisebordsstol er en meget enkelt stol, med sin sarte farve og matsorte pulverlakeret ben.

Højde: 89 cm

Siddehøjde: 47,5 cm

Farve: Jeans blå

Vægt: 4,5 kg

Belastning: 120 kg

Pris: 416 kr

Cvb

4. Sofabord 

Unikke sofaborde laves på bestilling, dette flotte sofabord er lavet ud af 3 massive Douglas planker som er blvet høvlet og derefter slebet. Og til sidst fået en valnød oliering. Dette sofabord kan olieres med den olie du ønsker.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker.

Hvis du har et ønske om et af vores sofaborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Mål: 

Længde: 80 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Valnød

Pris: 2295 kr

Few (2)

5. Planke sofabord

Plankepladen er udarbejdet i egetræ og har naturkanter. Ønsker du et unikt og elegant sofabord til dit hjem, så er dette sofabord en god mulighed. Du vil få naturen inden få og et helt specielt look i din indretning.
Alle vores Sofabords bordben kan påsættes på sofabordet.

Længde: 120 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Farve: Mørkolieret

Vægt: 25 kg

Pris: 2495 kr

Few (3)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt