Flotte reoler til hjemmet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Toa Heftiba Fv3gconvsss Unsplash

Flotte reoler til hjemmet

Er du på jagt efter en ny reol til dit nye hjem, som både skal være smuk og rustik på samme tid. Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har et lækkert sortiment af reoler i mange former og farver. En reol skal ikke kun være smuk at se på, den skal også være funktionel, der skal både være god opbevaringsplads og så skal den være nem at flytte rundt på.

Hos møbelstrøm sætter vi stor pris på det gode og unikke håndværk. Vi håndlaver hver reol og specialfremstiller dem på mål, så din reol passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores reoler er håndlavet, og det er samarbejdet med træets struktur og årer, som gør hvert enkelt reol til noget helt særligt. Vi udvælger de smukkeste planker, og sørger altid for at vende de værste knaster og fejl væk fra synlige overflader. Vores reoler er typisk lavet ud af egetræ eller douglas planker.

Custom made reol

Skulle det ske at vi ikke har en reol i de mål som du søger, så tilbyder vi også custom made reol. Du besteemmer altså selv hvilket mål, materiale og nuance din nye reol skal laves i. På den måde kan vi sikre, at du ikke for en reol som ligner naboens.

Læs mere om vores custom made service her.

Vores sortiment

Vi har et bredt sortiment af reoler i vores egen serie og så har vi nogle nøje udvalgte reoler fra andre producenter. Du kan finde reoler i træ og metal. Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil.

Herunder kan du se vores 3 mest solgte reoler.

Læs også vores blogindlæg reoler på mål her.

 

Forside
Image00036 Fotor

1. Væg reol

Denne rustikke væg reol er for dig som altid har brug for mere opbevaringsplads og som vil give et helt unikt look i rummet. Du kan også være sikker på det ikke er et møbel din nabo har, så hvis du elsker unik indretning så er denne væg reol måske noget for dig.

Hvis du har et ønske om vores træ reol i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 60 cm

Dybde: 30 cm

Materiale: Douglas træ

Oliering: Dark coco

4 stk hylder

Pris: 1995 kr

Reoler
Image00081 Fotor

2. Reol

Unikke reoler laves på bestilling, denne flotte reol er lavet ud af 4 massive Douglas planker som er blevet høvlet og derefter slebet. Og til sidst fået en sort oliering. Denne reol kan olieres med den olie du ønsker.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker.

Hvis du har et ønske om en af vores reoler i et andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Mål: 

Bredde: 80 cm

Højde: 123 cm

Tykkelse: 3 cm

Dybde: 30 cm

Oliering: Sort

Pris: 3495 kr

Reoler
Image00015 Fotor

3. Reol

Unikke reoler laves på bestilling, denne flotte reol er lavet ud af 3 massive Douglas planker som er blevet høvlet og derefter slebet. Og til sidst fået en dark coco oliering. Denne reol kan olieres med den olie du ønsker.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker.

Hvis du har et ønske om en af vores reoler i et andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Mål: 

Bredde: 80 cm 

Højde: 103 cm

Tykkelse: 3 cm

Dybde: 25 cm

Oliering: Dark coco

Pris: 2995 

Reoler
Image00036 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt