Flotte runde spiseborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Tgycrugg

Flotte runde spiseborde

Leder du efter runde spiseborde, til din nye lejlighed eller hus? Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har et stort udvalg af runde spiseborde i mange materialer og farver. Du kan både finde runde spiseborde i træ og laminat hos Møbelstrøm.dk, alle vores runde spiseborde er lavet med en bordplade i træ som har et stærkt metal stel. De runde spiseborde er en vigtig, funktionel del af enhver spisestue, og det er ikke alle der synes at store, tunge plankeborde passer ind i deres hjem og indretning. Derfor har vi et sortiment af moderne, elegante runde spiseborde, lavet i laminat, bambus, træ og med ben i metal eller træ. Alle vores runde spiseborde er utrolig slidstærke, og passer ind i moderne, praktiske hjem. Et elegant rundt spisebord er også en god mulighed for at have ekstra særlige spisestuestole til. Uanset hvad du vælger, så passer disse runde spiseborde godt ind i et travlt køkken. De er lette at rengøre og vil være smukke i mange år frem. Har vi et spisebord som du er forelsket i, men det er simpelhen bare er for stort. Så tilbyder vi custom made runde spisebord, det betyder at du selv kan bestemme målene på dit nye spisebord, så det netop passer ind hjemme hos dig, men det kommer vi til senere i artiklen.

3 gode grunde til at vælge et rundt spisebord

1. Du vil automatisk komme til at sidde tættere på hinanden, hvis du har et rundt spisebord. Det er en god ting, så i kan komme tættere på hinanden under middagen.

2. Du vil typisk kunne have flere stole rundt om et rundt spisebord.

3. Du kan få lavet dit runde spisebord custom made.

Custom made rund spisebord

Skulle det ske vi ikke har et rundbord i de mål eller design, som du leder efter. Så tilbyder i også custom made runde spiseborde, det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket materiale, mål og nuance dit nye spisebord skal have. På den måde kan vi lavet et spisebord, som passer perfekt ind hjemme hos dig. 

Læs mere om vores custom made service her.

Læs også vores blogindlæg runde spiseborde til boligen her.

Rundborde
Tgycrugg

Herunder kan du se vores 3 mest solgte runde spiseborde lige nu.

15% rabat
vaMJubmQ.jpeg

Rundbord Ø80

Rundbord / Egetræ / Uden bordstel

2.995,00 kr. 2.545,75 kr.
15% rabat
ieKqBQOg.jpeg

Rundbord Ø80

Rundbord / Egetræ / Uden bordstel

2.995,00 kr. 2.545,75 kr.
15% rabat
EUnnk2PA.jpeg

Rundbord Ø80

Rundbord / Egetræ / Uden bordstel

2.995,00 kr. 2.545,75 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt