Flotte tv-borde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Oliur U6s5gwdkqbk Unsplash

Flotte tv-borde

Flotte Tv-borde er blevet meget moderne for deres smukke, naturlige look. Hos Møbelstrøm.dk producere og designer vi vores egen serie af tv-borde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til det færdige tv-bord. Vi tager endda imod bestilling, hvis du har særlige ønsker til størrelse, træsort eller olie. Se vores Custom Made service for mere info. Dette udvalg af tv-borde, er borde som allerede er på lager, og som kan afsendes indenfor få hverdage.

Tv-bord til erhverv

Tv-borde er utrolig populære, og det er ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også custom made tv-borde til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Plankerne er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og moderne. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af træmøbler, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm.dk finder du tv-borde i træ, tv-bord med opbevaring. Om det er stort eller småt, rundt eller firkantet, har ekstra hylder eller ej, så skal det indgå som en naturlig del i resten af din indretning. Derfor er vores sortiment en blanding af stilarter, materialer og funktionalitet og vi har fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Herunder kan du se vores 3 mest populære tv-borde.

Læs også vores blogindlæg rustikke tv-borde til boligen her.

Forside
Img 4169 Fotor

1. Tv-bord

Super lækkert unikt tv bord der er lavet ud af Douglas stolper, med sine 150 cm i længden og 30 cm i bredden vil dette tv bord kunne have plads til de fleste tv"er på markedet med fødder.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker.

Dette tv-bord kan laves i de mål du ønsker, send mig en mail på info@mobelstrom.dk

Længde: 150 cm 

Bredde: 30 cm ca

Dybde: 30 cm cc

Pris: 2995 kr

Tv-borde
Fe

2. Tv-bord

Elsker du træmøbler? Det gør vi her ved Møbelstrøm, og her ser du et flot lavt TV-bord af det altid velkendte douglas træ. Dette er et moderne dansk designet TV-bord, med et strejf af retro, som man kan se på dets afrundede hjørner, der gør at man bliver glad, bare ved at se på den. TV-bordet kommer med gode opbevaringsmuligheder. 

Mål: 

Bredde: 150 cm

Højde: 40 cm 

Dybde: 30 cm

Oliering: Valgfri

Hylder: 6 stk

Pris: 2995 kr

Tv-borde
32E32

3. Tv-bord

Elegant og rustikt tv-bord, som er bygget ud af massive douglas planker, som først er blevet høvlet, slebet og derefter olieret i en dark coco bordplade olie.

Mål:

Længde: 100 cm

Højde: 40 cm

Dybde: 30 cm

Oliering: dark coco

Pris: 1995 kr

Tv-borde
Img 4169 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt