Forskellige nuancer til plankebord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Image00008 Fotor

Forskellige nuancer til plankebord

Har du fundet det plankebord du vil investere i, men har du ikke fundet den nuance du ønsker bordet lavet i endnu. Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har mere end 8 forskellige olier du kan vælge i mellem til dit plankebord. Alle vores bordpladeolier er miljøgodkendt, det betyder at du kan smøre en rugbrødsmad på bordet uden at få dårlig samvittighed over om du bliver syg.

Hvis du er gået i gang med dit eget byg selv - plankebord, så eer der nogle ting du bør vide inden du går ud og køber olie til dine planker. Det allervigtigeste du skal tjekke, er helt klart om den olie du har valgt er godkendt som en bordpladeolie. Ellers kan du risikere at blive meget syg, hvis du for eksempel smøre en rugbrødsmad derpå.

Jeg vil anbefale dig at investere i en af de olier, som du kan se nederst på siden her. Så er du sikker på din olie er godkendt som bordpladeolie.

Alle vores olier som vi bruger til plankeborde, er miljøgodkendt så du ikke behøver tænke over det.

Hvor ofte skal jeg behandle mit plankebord

Jeg vil anbefale dig at du giver dit plankebord, en ny oliering en gang årligt. Hvor du sliber dine planker let og tørre støvet af og derefter olier bordet i den nuance du ønsker, for at holde farven frisk.

Custom made plankebord

Skulle det ske du ikke kan finde et plankebord i den nuance og de mål som du har brug for, så tilbyder vi også custom made plankebord. Det betyder altså at du helt selv kan bestemme nuance, mål og materiale dit nye bord skal laves i. På den måde for du et plankebord som passer perfekt hjem til dig.

Læs mere om vores custom made service her.

Herunder kan du se vores udvalg af olier til plankeborde.

Læs også vores blogindlæg olie til plankebord her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt