Mors dag - Få vores bud på en gave | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Gaveideer til mors dag

Mors dag nærmer sig, og har du fundet den perfekte gave til sødeste kvinde i dit liv. Hvis ikke så har vi samlet 6 gode mors dag gaver her i artikelen. Men hvad skal du give din mor, for at vise hun er noget særligt? Det er det mest spurgte spørgsmål. Hvis du mangler idéer og inspiration til hvad du skal give din mor i mors dag gave, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Læs også vores artikel få inspiration til eksamens gaver her.

1. Pynte pude

Unik pude fremstillet ved hjælp af kelim vævnings teknik i 70% uld og 30% jute i farven sand. Skab liv og ændre udtrykket i hvilket som helst rum med denne Kelissia pyntepude, som måler L60xB60 cm. Med det unikke design, fungerer puden som et fantastisk element af kontrasterende karakter og sætter dermed et ganske særligt præg på hele rummet. Sammensæt dine favorit puder, så det skaber netop den stemning og stil, du ønsker i din stue, dit soveværelse, din entré eller lige hvor du ønsker det. OBS: Generelt for tekstiler: Farven vil falme over tid, hvis stoffet udsættes for høje temperaturer og/eller direkte sollys.

Pris: 769,95 kr

 

dwqdqw.jpg

2. Marmia spejl 

Smukt bordspejl med marmor look fra Lene Bjerre. Dette smukke Marmia spejl måler L15xB14xH5 cm. og er designet med et hvidt marmor look og en fod, der er perfekt til opbevaring af make-up, smykker eller noget helt tredje. Spejlet afspejler stil og modernitet. Det indfanger en helt speciel stemning, med det elegante og moderne design og sætter dermed et ganske særligt præg på hele indretningen. Det er perfekt til badeværelset, sminkebordet eller hvor du ellers måtte ønske det. Et spejl er et uundværligt item i et hvert hjem. Hos Møbelstrøm har vi derfor skabt et bredt sortiment af spejle i høj kvalitet og lækkert design. Vi har små spejle, store spejle, ovale spejle og mere utraditionelle spejle, så hvad end du er på udkig efter, så har vi helt sikkert også et spejl til dig.

Pris: 279,95

dwq.jpg (2)

3. Æg guld

Udsmyk hjemmet med dette smukke og elegante æg fra Signe serien. Skab en hyggelig påskestemning ved at placére ægget som dekoration i hjemmet, eller som en del af borddækningen på et af vores flotte dekorationsfade sammen med andre dekorative påskedekorationer. Ægget måler H11,5xØ8 cm og er lavet af aluminium i farven rosa guld. Designet på produkterne i Signe serien er holdt i et stilrent og eksklusivt design, som gør det muligt for dig at mikse forskellige serier og dermed skabe dit eget personlige udtryk i indretningen.

Pris: 199,95 kr

dwdwq.jpg

4. Clotilde vægur

Tidløst ur fremstillet af stål i farven sort fra Lene Bjerre. Hold øje med tiden med dette Clotilde ur, som måler L51xB6xH57 cm. Uret er dekorativt og praktisk og vil give din indretning et personligt og trendy udtryk. Tiden er vigtig for os alle, så hvorfor ikke lade tiden pynte i din boligindretning? Hos Møbelstrøm har vi skabt et bredt sortiment af eksklusive og unikke ure, som skaber glæde og passer til alle hjemmets rum.

Pris: 1699 kr

dwqdqq.jpg

5. Milla fyrfadsstage

Mundblæst fyrfadsstage fremstillet af transparent glas og hvid håndvævet macrame bomuld. Fyrfadsstagen måler H55xØ15 cm. Den flotte Milla fyrfadsstage sætter hyggen i højsædet på de lune sommeraftener, når stearinlysets flamme spejler sig smukt i fyrfadsstagen og den dermed indfanger en helt speciel stemning, som skaber ro og harmoni. Vi skabt et bredt sortiment af lys, fyrfadsstager og lysestager i et væld af farver, former og materialer, som alle er holdt i et design, som gør det muligt for dig at mikse og matche og dermed skabe din helt egen personlige stil. OBS: Denne fyrfadsstage er unik og du finder derfor ikke to fyrfadsstager, som vil være helt identiske.

Pris: 259,95 kr

dwq.jpg (3)

6. Plankebord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Plankeborde
dwqd.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt