Giv dit hjem et skandinavisk udtryk | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Alexandra Gorn Jiujvqe2zhg Unsplash

Giv dit hjem et skandinavisk look

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at hjemmet er et rart og hyggeligt sted at være. Hjemmet er de flestes personlige base og det sted hvor vi kan udtrykke vores egen elegante stil. Det er tit detaljerne i stuen der gør forskellen. Møbelstrøm giver dig her et bud på hvordan du kan gøre dit hjem skandinavisk.

Skandinavisk designs er meget kendt verden over og lige for tiden er det meget moderne at have indrettet sit hjem med et skandinavisk look.  Skandinavisk indretning i hjemmet har i disse dage en klar reference til 50'ernes retrostil, mixet med den nordiske natur og rå materialer. Disse rå materialer kombineret med bløde former og smukke farver, skaber et meget unikt og moderne look. 

fece.jpg

Træ er også meget moderne for tiden, for eksempel skandinaviske træsorter som lyst egetræ giver møblerne et lyst og moderne look. En blandning af flere forskellige træsorter i et møbel kan give et helt unikt og dynamisk udtryk. Møbler i egetræ går også i god tråd med at bringe naturen indenfor i hjemmet. 


Hvis du går efter den Skandinaviske indretningsstil i dit hjem, så kan du også indrette dit hjem med sædeskind, lammeskind eller puder. Her er farverne hvid, sort og natur særligt populære for tiden.

Læs også vores blogindlæg planke sofabord til boligen her.

preview.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt