Giv hjemmekontoret et nordisk look | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Carl Heyerdahl Ke0nc8 58MQ Unsplash
d32.jpg

Giv indretningen af dit hjemmekontor et nyt look

Indretningen af dit kontor har en stor indflydelse på din kreativitet og tankegang. Jeg giver dig her et par gode ideer til hvordan du kan give dit nye hjemmekontor et helt nyt look. Men før du går i gang med den helt store makeover, skal du beslutte dig for om du vil have kontoret i det samme rum, eller om du måske vil have kontor i stuen, så du kan holde øje med børnende.

Når du indretter dit hjemmekontor med personlige ting kan det give rummet liv og sjæl og det kan være med til at løfte din arbejdmoral. Det kan derfor være en rigtig god ide at indrette sit hjemmekontor med sine ynglingsfarver, flotte tæpper eller måske en elegant loungestol i hjørnet.

Du kan også vælge at sætte en trævæg op på dit kontor, det vil give rummet et helt nyt look og være noget du ikke finder hos andre. Vores træ vægge kan man sætte op på alle underlag så længe væggen er lige, og så koster det kun 695 kat pr kvadratmeter.


few.jpg

Vælg et skrivebord i en ny speciel farve


Skrivebordet er hjertet i kontoret og har en meget dominerende plads i rummet. Det er derfor meget vigtigt at du vælger et skrivebord som passer med resten af din stil i rummet og som hænger sammen med resten af indretningen i hjemmet.

Et skrivebord i en lys farve skaber lethed til dine rum, og det er ikke så dominerende i rummet. Et mørkt skrivebord giver et mere rustikt look, og det kan give et helt unikt look til de lyse nuancer, som ofte er prima farven i hjemmekontorets indretning.

Kontorstolen har en meget stor betydning for rummets helheds look.  Jeg anbefaler dig at du Indretter dit hjemmekontor med en elegant kontorstol, der matcher resten din personlige indretning. Det er også meget vigtigt, at du tager højde for hvad dine behov i forhold til komfort og funktioner.

Alt efter hvor lang tid du skal sidde i den af gangen, kan du vælge en kontorstol med høj ryg, den giver støtte til hele din ryg og nakke eller en kontorstol med lav ryg. En kontorstol med lav ryg støtter stadig din krop og er tit nemmere at indrette hjemmekontoret med. Derudover bør du tage stilling til, om du ønsker en kontorstol med eller uden armlæn, jeg anbefaler du finder en med armlæn, for at få mest støtte til din krop når du arbejder.

cssacsa.jpg

Sørg for masser af bordplads på skrivebordet


Mapper og papir fylder tit alt bordpladsen på skrivebordet, du skal derfor overveje hvor stor en bordplade der skal være på dit nye skrivebord for at du har nok plads, inden du går ud og investere i et nyt. Pladsmangel er altid et problem i et kontor du skal derfor prøve at være smart og finde på smarte opbevaringsløsninger som hjælper dig med at holde orden og styr på papirerne.

Du kan eksempelvis investere i et skrivebord med skuffer og på den måde kan du nemmere holde orden i alt papirarbejdet, og du kan gemme dit arbejde væk når du har fri til næste dag.

Eller du kan investere i en lille reol hvor du kan stille dine artikler og mapper og på den måde holde god orden i dine ting på en nem og effektiv måde.

54.jpg

Husk altid en god lyskilde på kontoret


En anden meget vigtig faktor er en god lyskilde i dit nye hjemmekontor. Uden nok lys skal du anstrenge dine øjne. Sørg for altid at have flere lyskilder i dit hjemmekontor, og anskaf dig eventuelt en bordlampe, der kan give koncentreret lys, når du har brug for det.

Læs også vores blogindlæg inspiration til hjemmekontoret her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt