Giv hjemmekontoret et nyt look | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Kari Shea Psmd3l7z8hs Unsplash

Giv hjemmekontoret et nyt look

Vælg det rette rum

Før du går i gang med den helt store make over på kontoret, kan det være en god ide lige at overveje om man vil have have kontoret i det samme rum eller måske det skal flyttes ind i stuen.


Gør dit hjemmekontor personligt

Hvis du indretter dit hjemmekontor personligt, giver det rummet liv og sjæl, og det kan være med til at løfte din arbejdsoplevelse i rummet. Jeg anbefaler derfor at du indretter dit hjemmekontor med en eller flere af dine yndlingsfarver, flotte tæpper og eventuelt en lækker kontorstol eller stol, som giver optimale betingelser for omtanke og fordybelse.

Du kan også vælge at hænge et eller flere billeder op eller andre unikke vægdekorationer op på væggene. Der er ikke noget facit for den bedste indretning af hjemmekontoret. Få det mest optimale resultat ved at lave en sammenkobling mellem indretningen af dit hjemmekontor og indretningen i resten af din bolig for at få en rød tråd i indretning.

32e2.jpg

Vælg et skrivebord i en ny farve 

Skrivebordet er et meget dominerende møbel i kontorindretningen. Det er derfor vigtigt, at du vælger et skrivebord, som harmonerer med resten af din indretning i rummet og hjemmet, og som skaber en rød tråd med resten af indretningen af din bolig.

Et skrivebord i en meget lys farve giver mere lethed, og elegance til dine rum, og det fremstår ikke nær så tydeligt i rummet. Et mørkt skrivebord giver et mere rustikt look, og det kan give kant til de lyse nuancer, som ofte dominerer indenretningen i hjemmekontoret.

Vælg den rigtige kontorstol

En k
ontorstol har stor betydning for rummets helhedsudtryk. Jeg vil derfor altid anbefale du indretter dit hjemmekontor med en flot kontorstol, der matcher din personlige smag og resten af indretningen i rummet.  Det er samtidig vigtigt, at du tager højde for dine behov i forhold til ergonomisk komfort og funktioner.

Alt efter hvor længe du skal sidde på den af gangen, kan du vælge en kontorstol med høj ryg, der giver støtte til hele din ryg og nakke eller en med lav ryg. En kontorstol med lav ryg opretholder stadig balancen i din krop og er nemmere at indrette hjemmekontoret med. Derudover bør du tage stilling til, om du ønsker en kontorstol med eller uden armlæn.

43f3.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt