Glitrende jul, skinnende, strålende udsmykning | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Fewf43

Ny juletrend: Mere glitter og skinnende udsmykning

Jeg invitere dig indenfor for at fejre en skinnende og glitrende jul med udvalgte produkter fra Møbelstrøm. En moderne skinnende jul med en elegant drømmende atmosfære.

Når vinteren nærmere sig og dagene bliver kortere og koldere så er det tid til indedørs hygge med stearinlys og varm kakao og inden du ved af det så er det sørme decembermåned og JUL!

Find julelysende frem og tøv ikke med at lave små søde juledekorationer i hjemmet, og tænd alle julelysende for at sprede glæde i den kolde tid.

Du kan fx mixe levende lys i stager med elektrisk lys det vil give en helt anden stemning i rummet.

efw.jpg

Du kan fx bruge disse smukke lanterne i din juleindretning, stil dem fx ved siden af stolen og skab en utrolig hyglig stemning.

Lanterne er rigtig gode at bruge i sin juleindretning hvis man gerne vil skabe en hyggelig og afslappet stemning i hjemmet, det kan lanterne fordi de med deres stearinlys giver rummet en lille mængde lys der skaber hygge.

Du kan også vælge at se vores store juleudvalg ud  der er lidt til hver en smag og der vil helt sikkert også være noget for dig, om du er på udkig efter julekugler eller måske et lille juletræ ja så har vi det klar til dig.

Jeg giver dig her 3 gode bud på lanterne der er gode til at skabe hygge og så for du også mine bud på hvad der kan skabe julestemning i hjemmet.
fewf43.jpg

Amilia lanterne natur

Natur / Lanterne / Bambus og glas

599,95 kr.

Auria lanterne transparent

Transparent og lys guld / Lanterne / Glas og jern

469,95 kr.

Aliah lanterne sølv

Sølv / Lanterne / Glas og jern

399,95 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt