Gode møbler til indretning stue | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Toa Heftiba Fv3gconvsss Unsplash

Gode møbler til indretning - stue

Skal du til at indrette din stue på ny eller leder du blot efter møbler til din stue, så er du kommet det rette sted hen. Her i artiklen vil du få inspiration til hvilke møbler, der er gode til at indrette stuen. Det er nemlig ikke alle møbler der er gode til at indrette stuen med. Her for du fem gode trin til indretningen af din stue.

1. Brug farver i din indretning

En af de sværeste ting, når du skal indrette din stue er at vælge hvilket farver du skal bruge til rummet. Når du skal vælge farverne til din nye stue, er det en god idé at starte med at vælge en farvepalette. En farvepalette er en række farver, som er sammensat til at passe sammen. Du kan også vælge at kigge efter trends i verden og på den måde sammensætte de farver som passer ind hjemme hos dig.

2. Vælg et tema til stuen

Det er altid en god ide at vælge et tema til indretningen i din stue, inden du går i gang. Og med tema så mener jeg ikke "pirattema" eller "vikingetema" nej jeg menere du skal vælge en stilart, altså for eksempel kan du vælge en minimalistisk stil som tema eller nordisk stil, mulighederne er mange.

3. Mål din stue op

En anden god ting er altid at måle dit rum op, og så tegne det ned på en skitse. Simpelhen for at være sikker på at alle dine nye møblere kan være der. Det kan også være en god måde at få placeret møblerne, i stedet for at slæbe rundt på dem i rummet, kan du tegne en skitse med møblerne placeret forskellige steder i rummet.

4. Vælg materialerne på dine møbler

Materialerne på dine møbler er afgørende for, hvilket udtryk din stue får.

Overvej hvilke materialer, der vil passe til den stilart, du er ude efter. Skal du have et plankebord i råt træ eller et blødt lammeskind?

5. Indret din stue socialt opstillet

Din stue skal være et afstressende rum, hvor du og dine gæster kan samles og hygge jer.

Hvis det er sandt, så bør du indrette din stue med en social opstilling.

En social opstilling betyder, at din stue har et åbent udseende, så alle din gæster nemt kan tilslutte sig hyggen. Dette kan du opnå ved at placere siddepladserne væk fra væggene og stille dem tæt på hinanden.

Herunder har jeg samlet 6 gode møbler til indretning af stuen.

Læs også vores blogindlæg stue inspiration her

Image00021 Fotor

1. Plankebord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Img 2932 Fotorefewfw

2. Sildebensbord

Smukt og elegant sildebensbord, som er lavet ud af egetræs planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en antracitgrå oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores sildebensborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit sildebensbord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl valgfri bordben.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 100 cm 

Tykkelse: 4 cm

Pris: 14995 kr

Img 2158

3. Betonbord

Råt og rustikt betonbord, der er lavet ud af en massiv bordplade som er blevet behandlet med microcement. Dette bord er til dig som elsker rustik indretning.

Hvis du har et ønske om et af vores betonborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Mål: 

Længde: 220 cm

Bredde: 120 cm

Tykkelse: 3 cm

Inklusiv trapez ben.

Pris: 4995 kr

Image00003 Fotor

4. Tvbord

Elsker du træmøbler? Det gør vi her ved Møbelstrøm, og her ser du et flot lavt TV-bord af det altid velkendte douglas træ. Dette er et moderne dansk designet TV-bord, med et strejf af retro, som man kan se på dets afrundede hjørner, der gør at man bliver glad, bare ved at se på den. TV-bordet kommer med gode opbevaringsmuligheder. 

Mål: 

Bredde: 150 cm

Højde: 40 cm 

Dybde: 30 cm

Oliering: Valgfri

Hylder: 6 stk

Pris: 2995 kr

¨

5. Daybed

Håndlavet bambus bænk i farven natur med sort hynde til både indendørs- og udendørsbrug. 

Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa bænk som måler L165xB50xH65 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. 

Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn. 

 • Farve:
  natur / sort
 • Materiale:
  Bambus/Canvas
 • Længde:
  165 cm
 • Bredde:
  50 cm
 • Højde:
  65 cm
 • Nettovægt:
  13,3 kg

Pris: 2995 kr

Dwq

6. Rundbord

Boston rundt spisebord eller barbord i 30mm tyk egetræsplanke, med natur oliebehandling. Bordet måler ø80 så det er ikke det største bord, men det er rigtig godt at bruge i en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er så meget plads at gøre med.

Mål: 3xØ80cm cm

Farve: Natur olieret

OBS pris er eksl. stel - stel købes seperat

Pris: 2995 kr

Tgycrugg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

 1. Stort udvalg
 2. Dansk service
 3. Hurtig levering
 4. Attraktive priser
 5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt