Alt du bør vide om et plankebord inden køb | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Img 2932 Fotorefewfw

Alt du bør vide om et plankebord

Hvad bør du være opmærksom på ved køb af nyt plankebord?


Det er et rigtig godt spørgsmål, og der er faktisk rigtig mange ting du skal være opmærksom på, når du skal ud og investere i et nyt plankebord.

Den allervigtigeste ting du skal være opmærksom på, er om de planker du for med hjem er tørret nok, ellers vil de bøje og bue sig med tiden, eftersom de kommer indenfor. Du skal derfor spørge om de planker du for med hjem, er tørret og har en fugtighedsprocent på mellem 6-8% ellers dur de ikke.

Du skal finde ud af om plankebordet kun er behandlet med olie, hvis ja så vil jeg ikke anbefale dig at købe dette da du så vil få pletter på bordet hvis du spilder. Du skal finde et plankebord som både er blevet med olie og lak til sidst. Lakken ligger en film på overfladen af bordet som bestykker dine planker, og gør sådan træet ikke kan suge væske til dig sig, så du ikke længere behøver at være nervøs, hvis ungerne spilder.

Så skal du beslutte dig for hvilken træsort du godt kunne tænke dig bordet i, der er rigtig mange forskellige træsorter at vælge i mellem på markedet. De to mest brugte træsorter er dog egetræ og fyrtræ, forskellen på de to træsorter er faktisk kun, hvor hårde de er. Jeg har fundet på negle-testen for at forklare hvad jeg mener, hvis du har et egetræsbord og et fyrtræsbord og så hvis du prøver at trykke din negl ned i egetræsbordet, så sker der ingenting og ingen mærker, men hvis du tager en negl og trykker ned i fyrtræsbordet så vil du kunne lave et mærke. og så har de to træsorter selvfølgelig et helt forskelligt åre mønster.

Plankeborde
image00003_Fotor.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt