Unikke håndlavet møbler efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Håndlavet møbler efter mål 

Unikke møbler efter mål

Stort set alle magasiner, tv-programmer og indretningsblogge bugner af custom made møbler i alle former og farver i disse år. Hos de fleste kan du  både få møbler efter mål og plankeborde efter mål, og det er da heller ikke uden grund, at netop et lækkert møbel efter mål er blevet så populært. Ud over plankernes smukke og naturlige, nordiske udtryk, kan du tillægge plankerne værdier som varme, behagelige at røre ved og utroligt slidstærke. Faktisk kan du have et møbel efter mål for resten af livet, hvis du investerer i et af ordentlig kvalitet. Træ har også den fantastiske egenskab, at det bliver smukkere, jo mere det bliver brugt. Hvert et hak fortæller jeres families historie.

Gør-det-selv møbel efter mål

Det er blevet en kæmpe trend at kaste sig ud i gør-det-selv projekter - også når det kommer til nye møbler i hjemmet - og der findes da også et hav af gode guides rundt omkring på nettet, på hvordan man laver sit eget møbel efter mål, og hvilke former for efterbehandling der egner sig til de forskellige behov. Mange laver fx bordpladen selv, efterbehandler det med olie eller voks, og køber så et bordstel dertil. Men med mindre man har en håndværksmæssig baggrund eller som minimum lidt håndværksmæssig snilde, kan det være svært at få idé og resultat til at stemme overens, og så ender man alligevel op med at have brugt en masse penge på et desværre knap så tilfredsstillende resultat.

Godt håndværk er lig med lang levetid

 -Det ved Emil Sandberg Nielsen fra Møbelstrøm, der er manden bag serien Custom made – en serie af blandt andet håndlavede plankeborde, spiseborde, reoler og meget mere, der fremstilles nøjagtigt efter de specifikationer og mål, kunderne efterspørger. ”Vi laver dit møbl efter mål i vores eget værksted, hvor vi varetager hele processen fra forarbejdning af de rå planker til færdige møbel, der er klar til at blive sendt afsted til kunden”, fortæller Emil, der også laver bænke, hylder og meget andet efter mål i samme serie. Emil ved at levetiden afgøres af det gode håndværk. Ikke alene kan bordene holde til det daglige slid år efter år, men man bliver bare heller aldrig træt af at se på et ordentligt stykke håndværk af ordentlig kvalitet.

Frihed til at vælge et unikt og personligt udtryk

Mulighederne for at personliggøre sit møbel, hvad end man laver det selv, eller får det fremstillet hos en møbelsnedker, er næsten uendelige. Ud over valg af træsort og efterbehandling, længde, bredde, tykkelse og antal af planker, findes der også et hav af bordstel.

Der er flere fordele ved at få fremstillet et møbel efter mål. Mange har nemlig problemer med at få det færdige møbel på mål, der passer til netop deres bolig. F.eks. er ønsket om et stabilt sofabord til en u-sofa noget, der kan give grå hår og søvnløse nætter hos mange kvinder, når de forsøger at indrette deres hjem, efter at der er små børn, der skal kunne rejse sig ved bordet uden at trække bord og kaffekopper ned over sig selv. Det løser man hos Møbelstrøm, ved at kunderne selv vælger de bordben til plankeborde, der lige netop passer til kundens personlige behov.

Jeg håber, at dette har givet dig lyst til at få dig dit helt eget personlige møbel efter mål, og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med at vælge netop dét, der lever op til alle dine behov og ønsker.

Læs også vores artikel plankeborde efter mål her.

Du kan også læse om vores plankeborde efter mål her
image1.jpeg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt