Havebænk | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Mandisa Bnk Natur

Havebænk

Sommeren er ankommet til danmark og vi kan endelig sætte os ud i haven og nyde solen og den dejlige varme. Og dertil skal du selvfølgelig bruge en havebænk. Vi har et småt men godt sortiment af havebænke, du kan finde bænke i mange forskellige farver og former. Og du kan  endda selv være med til selv at sætte et præg på din bænk. Vores havebænke er typisk lavet ud af en massive douglas planke eller egetræsplanke. Du kan finde havebænke i alle prisklasser, og vi har helt sikkert en bænk lige for dig også.

Ben til bænke

Hvis du vælger en bænk fra Møbelstrøm.dk så har du et stort udvalg af ben, du kan vælge mellem til din nye havebænk. Vi har både ben i metal, træ til bænke. Alle vores ben til havebænke er lavet i danmark af stolte danske smede. På disse smedeværksteder er kun det bedste resultat godt nok.

Custom made havebænk

Hvis du er på jagt efter en havebænk i nogle helt specielle mål, så tilbyder vi også custom made havebænke. Du kan helt selv bestemme hvilket mål, materiale og nuance din nye bænk skal laves i. På den måde kan du få en fantastisk sommer på din terrasse og nyde solen hele dagen i din nye custom made havebænk. 

De fleste bliver forskrækket når man forklare dem om custom made, fordi de tror det koster spidsen af et fly. Men det gør det altså ikke, for kunden sammensætter som sådan selv det hele og kan på den måde selv styre hvad prisen skal ende ud i, via materiale valget.

Læs mere om vores custom made.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm.dk har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og gratis levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil, til en pris alle kan være med på. Dette udvalg har vi selv været i værkstedet for at producere. Når du handler hos os er du altid garanteret fri fragt uanset ordrestørrelse.

Læs også vores blogindlæg rustikke bænke her.

Bænke
Cx

Herunder kan du se vores 6 mest populære havebænke lige nu.

Mandisa bænk natur

Natur / Bænk / Bambus

0,00 kr. 849,00 kr.

Mandisa bænk natur

Natur / Bænk / Bambus

599,95 kr. 499,00 kr.

Mandisa bænk hvid

Hvid / Bænk / Bambus

1.295,00 kr. 999,00 kr.

Nordisk bænk

Douglas træ / Dansk produceret / Dark coco oliering

1.195,00 kr.

Bænk

Bænk / Douglas træ / Natur olieret

995,00 kr.

Crosillia bænk råhvid

Råhvid og natur / Bænk / Teaktræ og bomuld

1.999,00 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt