Hvad er Black Friday | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Fewf43 (1)

BLACK FRIDAY ER ÅRETS STØRSTE HANDLEDAG

Hvad er black friday egentligt? det korte svar er at det er en ren tilbudsfest. Hvor de fleste butikker online samt offline har ekstraordinærer tilbud til deres kunder hele dagen, nogen butikker vælger endda at kører black friday hele weekenden, så de i stedet holder black weekend, det er forskelligt fra butik til butik. Nogen butikker udvider også deres åbningstider så alle kan nå at få en bid af de gode tilbud.

Black Friday bliver altid holdt den 4 fredag i november, hvis du vælger at spare dine penge til black friday så vil du kunne få rigtig meget for dine penge. Det vil derfor også være en god ide at købe julegaverne på denne dag, hvis du er interesseret i at spare mange penge. Med andre ord så kickstarter black friday julesalget.

Også hos Møbelstrøm har vi masser af gode tilbud på Black Friday. Læs om Black friday shopping hos Møbelstrøm.dk, som finder sted fredag d. 29. november 2019.

ew.png

FÅ VORES BLACK FRIDAY TILBUD I DIN INDBAKKE MED VORES NYHEDSBREV


a1-sofa-tempt-611712000.jpg

Black Friday stammer rigtigt fra USA, Hvor handledagen endelig bed sig fast i traditionen i 90erne. Black friday fejres altid dagen efter den amerikanske helligdag thanksgiving, og mange offenlige ansatte har fri på denne specielle dag, som også er den sidste helligdag inden jul. 

Black Fridays shopping traditionen har spredt sig til det meste af Europa, så europæerne nyder nu også godt af de crazy tilbud den sidste fredag i november - selvom der hverken er helligdag eller officielle fridage på den store tilbudsdag.

Navnet Black Friday stammer rigtigt fra Philadelphia, og har referencer til den voldsomme trafik og kø, som de gode tilbud på Black Friday plejer at forvolde i butikker og på gader.

Tilbuddene på Black Friday er kendt for at være årsag til, at butikker har en af årets største omsætningsdage. Derfor mener flere, at Black Friday henviser til de sorte tal på butikkernes bundlinje, men det er jo altid dejligt med nogle gode tilbud.


a1-sofa-tempt-611712000.jpg
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt